שלום רב,
שמי אירינה ונפגעתי מחברת 013 נטויז'ן.
כבר מספר שנים אייני לקוחת חברה נטויז'ן, עם זאת, מחודש מאי 2011 ועד חודש פברואר 2012 מכרטיס האשראי שלי ירדו תשלומים דרך הוראת הקבע שלא נתתי את הסכמתי לגביה (כמובן, יש לי את כל דפי הפירוט מחברת אשראי). כאשר התקשרתי לשירות הלקוחות, התברר שהתשלומים נגבו עבור שני מנויים שלטענת החברה היו רשומים על שם חבר שלי כאשר אחד מהם הינו לשיחות לחו"ל והשני לאינטרנט.
1) בנוגע לאינטרנט, אכן התקשרו אליו בדצמבר 2011 והציעו חבילת אינטרנט 2.5 מגה. הוא ענה שיחשוב על כך וכאשר התקשרה אליו חברת HOT והודיעה שהגיעה אליהם הזמנה מנטויז'ן 013, הוא אמר בבירור שאינו מעוניין בחבילה הזו. למרות זאת, נציגת שירות רשמה במערכת שהעסקה סוכמה איתו וכך חיברו אותו ללא הסכמתו.
2) התשלום עבור מנוי אינטרנט זה גבו מכטיס האשראי שלי. אף אחד לא דיבר איתי על פתיחת הוראת קבע לכרטיס האשראי ואף אחד לא דיבר איתי על חבילת אינטרנט זו. בשירות הלקוחות אמרו שכנראה נוצר בלבול בין ת.ז. של חבר שלי לבין אמצעי התשלום שלי מהתקופה בה הייתי לקוחת החברה. אבל הם בעצמם לא הבינו עד הסוף איך זה קרה. כלומר, הם גם חיברו את חבר שלי ללא הסכמתו וגם גבו תשלום מכרטיס האשראי הלא נכון.
3) לגבי המנוי לשיחות לחו"ל שהיה רשום על שם חבר שלי, בשיחה עם נציגת השירות התברר שגם כאן נוצרה טעות ומס' טלפון של המנוי הזה שונה בספרה אחת ממס' טלפון של חבר שלי (היה לו גם מנוי שלו אמיתי לשיחות לחו"ל שעליו הוא שילם מחשבונו וכל חודש קיבל חשבוניות כמו שצריך).
4) על המנוי הזה גם שילמתי אני דרך כרטיס האשראי שלי כי הם שוב בטעות חיברו את המנוי לאמצעי תשלום שלי ללא הסכמתי.
דיברנו עם שירות הלקוחות, עשינו ניתוק של כל המנויים המרובים הללו, ביטלנו הוראת קבע וביקשנו מנטויז'ן זיכוי על כל התקופה הזאת (על שני המנויים). הם אמרו שאין כאן מקום לזיכוי כי במערכת שלהם כתוב שחבר שלי הסכים להצעת חבילת אינטרנט (למרות שהוא לא הסכים) ואמר את מס' כרטיס האשראי שלי כאמצעי תשלום (זה גם לא נכון כי הייתי לידו באותו רגע והוא לא נתן להם שום נתונים בכלל כי לא רצה להתחבר לחבילת אינטרנט זו).
כמו כן, שלחתי מייל למנהל פניות הציבור של 013 נטויז'ן (שי פרנקו) וצירפתי את דפי הפירוט של 10 חודשים הללו כהוכחה שאכן חברת 013 נטויז'ן גבתה ממני תשלומים כאשר לא הייתי לקוחת החברה. אחרי שבוע ללא שום תגובה למייל שלי, דיברנו שוב עם שירות הלקוחות ושוב קיבלנו תשובה שלא מגיע לנו שום זיכוי, על אף טעויותיהם המרובות והחמורות.
מה אפשר לעשות כדי להחזיר את הכסף שלי??
תודה רבה מראש!