שמי שלומי וכיום אני לקוח בתשתית האינטרנט של בזק, לפני כ-5 חודשים אמרו לי כי ישנה התכנות לתשתית עד 100 מגה ברשת ה-NGN של בזק אז התחברתי לתשתית "הטובה ביותר" במדינה, ואצל הספק גם כן הגדלתי לעשות והתחברתי בבזק בינלאומי למהירות 100 מגה. בהתחלה הכל היה בסדר גלשתי במהירות ממוצעת של 75 מגה אולם עד מהרה החלו הניתוקים וירידות דרסטיות במהירות הגלישה, במשך כשלושה וחצי חודשים טורטרתי רבות טכנאים הופיעו את פתח דלתי פעמים רבות וכמעט שנעשינו חברים טובים, אך אף אחד לא מצא פיתרון לתקלה.
השירות היה נוראי מניתוקים בפרצוף, נציגי שירות וראשי צוותים שמבטיחים שיחזרו אליי ולא חוזרים, חוזה שביקשתי שיישלח אליי על מנת לראות האם יש אמת בכל הסאגה הזאת שנקראת "עד 100 מגה", ראש צוות שכל נציגיה טוענים כי הופיעה לעבודה אולם בדיוק כשאני מבקש לדבר איתה היא הלכה הביתה, ואחרי יום נטען בפניי שהיא בכלל לא הגיעה לעבודה במשך שבוע בגלל מחלה אבל יש לה כנראה יכולות מאוד מיוחדות כי לפי אחד הנציגים היא אמרה שתחזור לעבוד ביום רביעי כלומר היא גם יודעת לחזות מתי תחלים מהמחלה שלה, ועד נציג שמתקשר אליי ומיד אח"כ מנסה להוציא אותי מטומטם ולטעון שאני התקשרתי וויכוחים בלתי נפסקים בין מחלקת תקשוב והנדסה בנוגע למהירות בה יתאפשר לי לגלוש ונציגים שאומרים לי שיורידו אותי ל-50 מגה כדי לבדוק את התקלה באישורי וכעבור שבועיים אני מגלה שמעולם לא הורידו אותי ל-50 מגה כי לא הסכמתי לכאורה ואני מצדי אפילו דאגתי להוריד בבזק בינלאומי את המהירות ל-50 ועף נציגים שאמרו לי שזו בכלל טעות ואני צריך לרדת למהירות 30 או אפילו 10 מגה.
בקיצור, אני נואש ואין לי שום מושג איך להתמודד יותר עם המערכת הזו והטייקון הזה שנקרא בזק ולעניות דעתי יש קוד אתי שמחייב חברה לעמוד בכל הבטחה שנתנה ללקוח, אשמח לקבל ייעוץ בנושא האם אפשרי לתבוע אותם על משהו כזה?
מצטער על החפירה.