שלום,
מסיבות אישיות נאלצתי לעזוב זמנית דירה שהתגוררתי בה למספר חודשים, עם עזיבתי פניתי לכל נותני השירותים בבקשת הקפאה כולל בזק , לאחר מספר חודשים עקב הנסיבות, פיניתי את הדירה וסיימתי את החוזה השכירות ועברתי לדירה שיש בה חיבור קיים של אינטרנט ובזק. בעקבות המעבר שוב פניתי טלפונית לחברת בזק בבקשת ניתוק, שהגעתי לשימור לקוחות נציג השירות אמר שיש לי התחייבות נותרת, ולאחר שהסברתי לו שזמנית אני עוברת למקום מגורי עד שאמצע דירה קבועה הוא שכנע אותי להמשיך להקפיא למשך תקופה נוספת, באותו יום פניתי גם לחברת בזק בינלאומי שאיתה התקשרתי במבצע ספק+תשתית שניתן קולקטיבית לעובדי החברה בה אני מועסקת ונאמר לי על ידי נציג השירות שבמסלול בו אני נמצאת אין לי שום התחייבות, העלנו במקביל טלפונית את נציג שימור הלקוחות ואף התעמתתי איתו לגבי ניסיון ההטעייה וביקשתי להתנתק סופית. לאחר מספר חודשים נוכחתי לראות שבזק שוב מחייבים אותי, התקשרתי שוב לנציגת בזק בבקשה חוזרת להתנתק פלוס ביטול החיובים שהוציאו בין התקופה האמורה, שוב העלינו את נציגי בזק בינלאומי שאמרו שאין ולא הייתה לי התחייבות, העבירו אותי לנציג בכיר יותר שניסה "לסגור" הסכם איתי שאשלם רק את החשבוניות האחרונות והם לא יחייבו אותי גם בדמי ביטול, לאחר שהסברתי לו שוב שהוא יכול להקשיב לרשומות השיחות ולהיווכח כי לא הייתה לי התחייבות לפי בזק בינלאומי הוא אמר שכל נציג יכול להגיד משהו רוצה בערך וזה מילה מול מילה וכדי לי לסגור על פשרה, מייאוש כבר הסכמתי ולאחר מכן החלטתי שאני לא מוכנה לספוג עלות של טעויות והטעיות של נציגי שירות שלהם וביקשתי לבטל את הוראת הקבע. כיום פנו אליי ממשרד עו"ד שמטפל בגבייה, ושאלתי היא מה הצעדים הבאים שכדי לי לנקוט, עחיי לציין שמדובר בסכום חוב קטן כ 120 שח אבל זה יותר עניין של עיקרון, עוד אציין כי אוכל להוכיח כי לא התגוררתי בדירה מתחילת תקופת ההקפאה
לתשובתכם אודה