שלום, חצי מדירה שהתקבלה בהסכם גירושים מופיעה בטאבו כהערת אזהרה על שם הילדים. מהי האופציה הכי טובה להעביר את הבעלות של הילדים על שמם או שכל החלק יעבור על שם בעלת הדירה? איך מבצעים העברה? תודה
קצת קשה להבין את השאלה. נא צרי קשר או פרטי.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד דניאל לשם
055-4532760
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

זיו שלום, עורכים הסכם/תצהירי מתנה בהתאם. לשאלתך: יש הבדל בין העברה ללא תמורה מהורה לילדו אל מול העברה של דירה מאדם לאחיו היות ובהעברה הראשונה ניתן לקבל פטור משבח לפי סעיף 62 לחוק ואילו בהעברה מאח ל...
המשך תשובה