אני מוכרת דירה עו"ד של הקונה מבקש שעו"ד שלי יעביר אליו את כל המסמכים עד 4 חודשים מיום מסירת המפתח האם יש זמן לפי חוק להעברת מסמכים ? האם 4 חודשים זה זמן סביר? תודה

כל מקרה לגופו. תלוי מהו תאריך הפינוי לעומת מועד חתימת ההסכם. עורך הדין שלכם אמור לנהל את המו"מ בעניין זה,בהתאם לנתוני העסקה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אסף אלקוני, עו"ד
055-4532703
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אכן נכון, מלבד תנאים נוספים הקבועים בחוק, תנאי הכרחי למכירת דירת מגורים יחידה בפטור ממס שבח לפי סעיף 49ב(2) לחוק, הינו החזקה של הדירה במשך 18 חודש, מעת שהיתה לדירת מגורים....
המשך תשובה