היי, אני עובד במסעדה בתל אביב ולאחרונה ישבנו כמה מלצרים (שלומדים משפטים) והחלטנו לנסות ולעשות מהלך של התאגדות במסעדה, כפי שהדבר נעשה במפעלים גדולים. במידה ואנחנו משיגים חתימות להתאגדות של כשליש מהעובדים, האם אני צריך ללכת עם החתימות לבית הדין לעבודה? כמו כן, האם ניתן להפריד את העובדים במסעדה ולאגד רק את המלצרים (בערך כ-45 עובדים) או שעלינו לאגד גם את הטבחים, עובדי הניקיון, האופים וכדומה.
שלום וברכה,
ניתן לתאגד דרך טל': 03-6921383 | פקס: 03-6921208 | דוא"ל: hitagdut@histadrut.org.il. בית ההסתדרות החדשה | רח' ארלוזורוב 93 | תל-אביב 62098.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אריק שלו ושות`, עורכי דין
053-7429015
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

הדבר מהווה הרעת תנאים ובאפשרותך להתפטר בדין מפוטר במידת הצורך ו/או לדרוש להמשיך להיות מעוסק באותו היקף עבודה. ...
המשך תשובה