האם יש חוק מדינה או דין מחייב לגבי גובה בעליית גג (או בכלל) ממנו מתחילים לשלם ארנונה? נאמר לי שמעל 2.20 מטר, אבל בעיריית נשר אליה אנחנו שייכים עובדים לפי 1.70 מטר (כלומר משלמים על שטח מרוצף מתחת לגג שגובהו מעל 1.70 מטר). תודה, ד"ר דורית אברמוביץ
דורית שלום
הקביעה לגבי מה יחויב בארנונה מצויה בצו הארנונה של אותה רשות
אין רלבנטיות לרשויות מקומיות אחרות
בברכה
רונן צרפתי עו״ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורך דין אורית פפר
055-4532979
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

תאגיד המים פועל על פי התקנות שפרסמה רשות המים- כללי תאגידי מים וביוב (אמות מידה לשירות), תשע"א-2011 https://www.nevo.co.il/law_html/law01/500_559.htm#Seif13 השאלה היא האם כל נכס מחוייב בצריכה משותפת...
המשך תשובה