שלום יש לנו בית גדול 285 מ"ר שבו גדלו כל ילדינו. כל השנים מזה 20 שנה הורי קיבלו 80% הנחה בארנונה על כל הנכס. היום העיריה יצאה עם תקנות חדשות של הנחה עד 160 מ"ר 80% הנחה ואת השאר צריך לשלם. אנו פנסיונרים עם הכנסה של בטוח לאומי בלבד. מה עושים?
גילי שלום
ראשית, יש להתעדכן בסופו של אלה תקנות יחול, לאחר דין ודברים בין מרכז השלטון המקומי לשר הפנים.
מכל מקום התקנות הסופיות מן הסתם הן הקובעות והן בלבד קובעות את שיעורי ההנחה.
ניתן כמובן לפנות בבקשה נוספת להנחה כגון : הנחת נזקק לועדת ההנחות של הרשות ולבקש את הטפסים וההוראות של המסמכים שיש לצרף לבקשה
בברכה,
רונן צרפתי,עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורך דין אורית פפר
055-4532979
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

1. במידה ומתחילת התקופה שהנכס ריק התקיים שיפוץ היה עליך לבקש פטור נכס לא ראוי לשימוש ע פי סעיף 330 לפקודת העיריות 2. כמובן שהשיפוץ צריך להיות רציני כך שבאמת לא ניתן להשתמש במקביל לביצוע העבודות אפילו...
המשך תשובה