ישנו בית על שמי שאני משלמת בו ארנונה, כרגע נכנסת לבית בשכירות וגם שם אשלם ארנונה, האם אני זכאית להנחה כלשהי באחד מהבתים? בנוסף, האם אם חד הורית זכאית להנחה בארנונה?
על פי סעיף 2(א)(10) לתקנות ההסדרים במשק המדינה (הנחה מארנונה) משפחה חד הורית עשויה להיות זכאית להנחה בחשבון הארנונה בגובה של עד 20%. מדובר בהנחת רשות כלומר נתונה להחלטת הרשות המקומית שבה הינך מתגוררת (החלטה רוחבית).
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורך דין אורית פפר
055-4532979
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

1. לכל רשות מקומית יש הוראות כיצד להתייחס לנכס שטוענים לגביו שלא ראוי לשימוש. 2. בעיקרון צריך לדווח לרשות שהנכס בשיפוץ שלא מאפשר שימוש ואז שולחים פקח לבדיקה. 3. אין זיכוי לאחור לפני שהודעת 4. מוצע ...
המשך תשובה