עו"ד אילן בנימיני

עו"ד אילן בנימיני

יגאל אלון 94 ב' , תל אביב (אזור המרכז)

עו"ד אילן בנימיני - נזקי גוף, רשלנות רפואית, נכי צה"ל, תאונות דרכים, תאונות עבודה, תביעות ביטוח וסיעוד.

רוצה שעו"ד יחזור אליך?

מלא טופס ואחזור אליך בהקדם!

5.0

התקבלו 9 המלצות

על המשרד

עורך דין אילן בנימיני מייצג תובעים בתחומי נזיקין רבים בכלל ובתחום נזקי הגוף בפרט.

 

עורך דין אילן בנימיני חבר לשכת עורכי הדין בישראל, בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B מטעם המכללה למנהל, בעל תואר ראשון B.A בניהול ותקשורת מטעם האוניברסיטה הפתוחה ובוגר השתלמות רפואה למשפטנים מטעם אוניברסיטת תל אביב. 

 

עורך דין בנימיני החל את דרכו במשרד מוביל בתחום נזקי הגוף, ובהמשך דרכו השתלב במשרדים גדולים מתחום הנזיקין שם צבר את ניסיונו העשיר בניהול תיקי נזיקין שונים.

 

תחומי עיסוק:

 

רשלנות רפואית, רשלנות רפואית בצה"ל, תביעות נכי צה"ל וייצוג בוועדות מול משרד הביטחון, תאונות דרכים, תביעות נזיקין נגד עיריות שונות בגין מפגעים, תביעות ביטוח תלמידים, ביטוח לאומי, פטור ממס הכנסה, תביעות סיעוד, תאונות עבודה וייצוג נכי צה"ל בתביעות מול משרד הביטחון.

לעורך דין בנימיני ניסיון רב בניהול תיקים הדורשים ניהול חקירות מורכבות וירידה לפרטים הכי קטנים בכל תיק שהוא מנהל. עורך דין בנימיני מנהל את תיקיו ברגישות רבה מול לקוחותיו, נוהג לשתף את לקוחותיו בכל שלב המתנהל בתיק תוך כדי מתן הסברים מפורטים בכל שלב בתביעה.

משרד עורך דין בנימיני חרט על דגלו להילחם עבור הלקוח במקצועיות משפטית בלתי מתפשרת, חשיבה יצירתית והשגת הפיצוי המקסימאלי בפרק זמן מינימאלי מהגורמים הנתבעים. עורך דין בנימיני עושה שימוש נרחב בפרשנות העדכנית של החוק, הפסיקה והספרות המשפטית המקצועית, בעיקר בכל הנוגע לנזקי גוף והנכויות הקשות שנגרמו ללקוחותיו.
 

 

שפות: עברית

תחומי עיסוק

המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

המלצות
5.0
(התקבלו 9 המלצות)
  • אילן פשוט נלחם בשבילי באופן ראוי להערצה והערכה! היה לי קשה כנכה צה"ל מול הוועדות הרפואיות של משרד הביטחון ואילן לא ויתר. לא לי ולא לרופאים בוועדה, והעלה לי את אחוזי הנכות כך שקיבלתי את מה שמגיע לי. בזכותו כיום אני מקבל את העזרה הדרושה ורק רוצה לומר כל הזמן תודה!

  • ייצג אותי בתביעת רשלנות רפואית מול קופת החולים. יש לו ידע רב בתחום. היה נחוש ולא ויתר להם לאורך כל הדרך.

  • אנושי ומקצועי, בדק את המסמכים בצורה יסודית וגילה נתון שבזכותו התביעה גדלה הרבה מעבר למצופה.

  • אחד מעורכי הדין הטובים והכנים שפגשתי. ייצג אותי במימוש זכויות רפואיות מול המדינה. פשוט ידע להעריך נכון את סיכויי התביעה מבחינה הרפואית כבר מהמפגש הראשון והשיג לי את הפיצויים המקסימליים שהגיעו לי מבלי שהוצאתי כספים מיותרים על חוות דעת רפואיות. בהחלט ממליץ עליו

  • עורך דין אמין, מקצועי והגון. נתן לי ייעוץ משפטי על הצד הטוב ביותר.

  • עורך דין מקצועי ומנוסה. יש לו ידע רחב בתחום של נזקי גוף. עזר לי בייעוץ משפטי באופן אדיב, סבלני ומקצועי. אני ממליצה עליו בחום!

  • נתן לי ייעוץ משפטי עורך דין הוגן מקצועי אמין וישר הסביר לי שאני יכול להסתדר לבד ואכן כך היה חסך לי אלפי שקלים מתביעה שהייתי מגיש.

  • עזר לי בתביעה בפציעת ספורט וליווה אותי במקצועיות עד לקבלת הכספים, אין ספק שיש לו ידע רב ברפואה מה שהגדיל לי את הפיצוי. ממליצה בחום

  • מקצוען וענייני, יורד לפרטים הכי קטנים ומתייחס ברצינות בסבלנות וברגישות לכל מידע בתיק

מאמרים מאת עו"ד אילן בנימיני
שאלות ותשובות
ענן שאל/ה:
אי אבחון טרשת נפוצה על ידי הרופא
928 צפיות

לפני חצי שנה התחלתי לסבול מהירדמות של הידיים והרגליים, עד מצב שזה ממש הפריע לי לשון ולעבוד. התלוננתי אצל רופא המשפחה שלי שלוש פעמים שונות, אבל הוא טען שזה כנראה משהו פסיכוסומטי. הכדורים שהוא נתן לי לא רק שלא עזרו אלא החמירו את המצב. רק עכשיו החלטתי להיועץ עם עוד רופא שזיהה סימנים לטרשת נפוצה. האם יש לי עילה לתבוע את הרופא שלי?

עו"ד אילן בנימיני
עו"ד אילן בנימיני

קריטריונים לאבחון טרשת
ענן שלום רב לאבחון של טרשת נפוצה קיימים קריטריונים מסוימים ולרוב נוירולוגים הם אלה שמזהים האם מדובר בטרשת בביצוע בדיקות מסוימות. חשוב לציין כי זיהוי טרשת נפוצה לא תמיד פשוטה לרופא המטפל ,יחד עם זאת ,צריך להבין במקרה שלך על איזה כדורים מדובר ובהם טופלת ו כמה זמן מרגע זיהוי התסמינים עבר עד אשר אבחנו את הטרשת. לפיכך בהחלט ממליץ לך להיוועץ עם עורך דיו להערכת סיכויי התביעה. רפואה שלמה....

לירון שאל/ה:
רשלנות באבחון דלקת כרונית בלבלב
1335 צפיות

שלום רב, הגעתי למיון עם כאבים נוראיים בבטן, אחרי בדיקות דם ותוספתן קבעו שאין בעייה ושוחררתי הביתה, גם הכאב נרגע. אבל אחרי ארבעה חודשים המצב החמיר, הגעתי שוב למיו בדחיפות והתגלו לי אבנים בכיס המרה. לאחר חודשיים שוב התגלו לי אבנים וכן ציסטה בלבלב, הסבירו לי שאם היו מגלים את האבנים יותר מוקדם המצב שלי הנוכחי היה נחסך ממני, אבל עקב אי הטיפול נוצרה לי דלקת כרונית בלבלב. האם מדובר ברשלנות רפואית?

עו"ד אילן בנימיני
עו"ד אילן בנימיני

דלקת כרונית בלבלב
לירון שלום רב במקרה שלך צריך לבחון האם לפי הפרקטיקה הרפואית המקובלת היו אמורים לאבחן את האבנים בזמן שכן נגרם נזק שהוא הדלקת הכרונית בלבלב. לפיכך הייתי בהחלט ממליץ לך להתייעץ עם עורך דין שיעבור על החומר ויעריך את סיכויי התביעה.

עורכי דין בתחום
למעלה