היי,
הייתה לי תקלה בממיר של הוט והשירות והטיפול בתקלה היה פשוט מבזה.
אחרי מספר שיחות עם נציגי השירות (שבתחילה לא ידעו איך לטפל בתקלה והעבירו אותי מגורם לגורם) תיאמו לי טכנאי, הטכנאי הגיע ואמר שתוך 24 שעות, יסדרו את התקלה.
עברו מספר ימים ועדיין התקלה לא הסתדרה, התקשרתי שוב למוקד ושוב הזמינו לי טכנאי.
חיכיתי שבוע שלם שוב פעם לטכנאי ואז התקשרו אלי מהמוקד ואמרו שהם מבטלים את הטכנאי (למרות שכבר לקחתי יום חופש מהעבודה ולא יכולתי לבטל!!!) בטענה כי הם יודעים את התקלה ותוך 24 שעות התקלה תסתדר. הם בנוסף אמרו לי שהם יחזרו אלי תוך 24 שעות לוודא שהתקלה התסדרה – מה שלא קרה בשטח. ושוב פעם, התקשרתי אליהם, דיברתי עם הנציגים, כל פעם לספר מחדש את התקלה... קיבלתי עצבים וביקשתי את המנהלים של השירות. כל הזמן אמרו לי שהמנהלים יחזרו אלי תוך 24 שעות, יום עסקים, זה לא קרה. (מספר פעמים הבטיחו ולא קרה.. אני הייתי צריך להתקשר שוב פעם אליהם כדי לבקש שמנהל יפנה זמן ולדבר עם הלקוחות)
אני הייתי צריך להתקשר ולבזבז זמן כדי שיעזרו לי לטפל בתקלה (!!!) שאני משלם כסף מכספי כדי לקבל את השירות ואת המוצר. פשוט זלזול כלפי הלקוח. ואחרי שאיימתי עליהם בתביעה הם התקשרו אלי ואמרו לי שאני צודק ויעשו בדק בית ורצו להביא לי פיצוי על סה"כ 150 שקלים ואני סירבתי. מיותר לציין שכל פעם התקשרו אלי הנציגים או המנהלים – אף אחד מהם לא בדק בכלל את הטענות שלי והייתי צריך לספר שוב מהתחלה את כל מה שאירע. גם המנהל שרצה להביא פיצוי.. לא ידע על מה מדובר בכלל.. אמר לי בטלפון שהטכנאי הגיע אלי הביתה וסידר את התקלה (מה שבכלל לא קרה... הטכנאי לא הגיע והתקלה לא סודרה). רוב השיחות שלי איתם מוקלטות. כל זה קרה במשך כמעט חודש שלם שהתקלה לא פותרה.
האם אני יכול לתבוע את החברה על אי מתן שירות לקוחות, עוגמת נפש, זלזול, אי מתן שירות הולם וכו'..? במידה וכן מה גובה התביעה?
תודה רבה