היי,
רכשנו בר מים מחברת מי טבע לפני שנה,והצרות התחילו בינואר האחרון שכמעט כל שבועיים שלושה המכשיר לא מתקפד כמו שהוא צריך לתפקד(מים לא חמים מספק או לא קרים מספק,פעמיים הוא התחיל לנזול באופן קיצוני והיה שטפון בבית),יש לנו אחראיות ,אנו קוראים להם שיבואו לתקן ולוקח איזה בממוצע 5-6 ימיים עד שהטכנאי בא ולבנתיים המכשיר לא עובד או לא מתפקד כראוי,ולאחר שהטכנאי מגיע ואנו מקבלים מכשיר חלופי גם הוא לא עובד כמו שצריך בכלל.
ככה מינואר עד עכשיו,פעם אחרונה שהם לקחו את הבר מים שלנו לתיקון היה לפני חודש ועד עכשיו לא הוחזר אלינו מתוקן,לבנתיים קיבלנו חלופי אבל גם הוא לא עובד טוב(ואנחנו יודעים איך להפעיל,אני מבין בתחום הטכני).
דיברנו איתם כמה פעמים בטלפון והם מנפנים אותנו אומרים נחזור אליכם ולא חוזרים,לבנתיים המכשיר החלופי נותק מהחשמל כי הוא לא עובד טוב.
בטלפון אמרנו להם שאנו רוצים לבטל את העיסקה ולהפסיק את התחייבות העתידיות שלנו והם לא מסכימים,וגם לא מסכימים להביא לנו מכשיר חדש.
אנחנו אובדים עצות,אנחנו מחויבים לעוד שנתיים בהוראת קבע ואם נבטל את ההוראת קבע נקבל קנסות וריביות גדולים,אפילו שלחנו להם מכתב עם שליח במיוחד ששם כתבנו להם שאם לא יבטלו את העסקה אנו נפנה לתביעות קטנות,אפילו הגשנו תביעה במועצה לצרכנות והם ניסו ליצור איתם קשר ולא קיבלו שום מענה.
השאלה שלי האם לבטל את ההוראת קבע וללכת לתביעות קטנות? או ללכת לתביעות קטנות ולא לבטל את הוראת קבע?אבל אני יודע שעד שיהיה משפט יקח כמה חודשים ולבנתיים אנחנו סתם משלמים לחינם על מכשיר שנכנס ויוצא ממעבדת תיקונים כל שבועיים בממוצע.