היי, אני בן 28, גלשתי באתר של איגי (יש להם פורומים של הכרויות ודיונים בעיקר לקהילה הלהטבי"ת) ואני רואה כל מיני תגובות מהמנהלים למבוגרים מעל 23 שהאתר לא.מיועד להם. פתחתי את התכנונים של האתר ונאמר שם שהגלישה באתר אסורה מעל גיל 23 , אני יביא ציטוטים "הגלישה בפורומים של איגי כאורח/משתמש רשום לרבות קריאה וכתיבה בהם אפשרית לגולשים בגילאי 13-23 בלבד. אם הנך מתחת לגיל 13 ומעל גיל 23 אנא שים לב לתנאים המיוחדים החלים לגביך, בהמשך התקנון", ובהמשך "7. שימוש בפורום ובחדריו מוגבל לגילאי 13 עד 23 בלבד
שימוש בפורום על ידי מי שמחוץ לטווח הגילאים שצוין לעיל, בין אם כמשתמש רשום ובין אם כאורח, נחשב שימוש אסור. לפיכך, במידה ותפר הוראה זו בתקנון זה, אתה מייפה את כוחה של איגי להסיר מעצמה כל אחריות ולהעביר אליך כל תביעה בנושא, לרבות פנייה למשטרה והגשת תביעה מטעמה של איגי כנגדך. עם זאת, שימוש בפורומים לגילאים הקטנים מ-13 אפשרי כל עוד המשתמשים מתחברים כאורחים ומעניינים בתכנים (לא תותר אפשרות להשתתף בשיח). שימוש בפורום כאורח/משתמש לגילאי 23 ומעלה הינו אסור.
והנה מצאתי שבחוק יש איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים, וב-2014 נוסף לחוק איסור אפליה על רקע גיל, הקנס עד 61000 שקל (כל זה ראיתי בויקיפדיה).
שאלתי היא האם יש עילה אמיתית להגשת תביעה (כי יש הסתייגויות מסוימות כאשר הדבר מתחייב מאופיו או ממהותו של המוצר, השירות הציבורי או המקום הציבורי, וכן כאשר הדבר נעשה על ידי ארגון או מועדון, שאינו למטרת רווח (איגי היא עמותה..), ונעשה לשם קידום צרכים מיוחדים של הקבוצה שאליה משתייכים החברים במועדון או בארגון, ובלבד שצרכים מיוחדים כאמור אינם נוגדים את מטרת החוק),
תודה רבה.