שלום,
בחג שני של פסח (חודש אפריל) לקחתי חלק בתחרות בפייסבוק בה היה ניתן לזכות בכרטיס טיסה לאתיופיה לאחד מההורים. התחרות נערכה בחסות בעלי מועדון מסוים.
הזכייה הייתה תלויה בכמות הלייקים שיקבל הזוכה, לשמחתי זכיתי בכרטיס הטיסה לאחר מאמצים רבים וכמובן ששיתפתי את אמי ששמחה והתרגשה מכך. לא ציפתי למורכבות שציפתה לי בהמשך הדרך, תחילה בערב האירוע נטען כי זכיתי במרמה מכיוון שהצלחתי לסגור את פער הלייקים בשעה האחרונה לסיום התחרות (שיתפתי את הפוסט במס' קבוצות גדולות, לא היה כתוב שום תנאי לתחרות ובטח לא על שיתופים שונים, כך נהגו שאר המשתתפים).
לאחר בדיקות מארגני התחרות התנצלו על שהאשימו אותי במרמה לשווא והבטיחו להעניק לי את הכרטיס במהרה, אך הדברים התנהלו אחרת. מחודש אפריל לא קיבלתי את הכרטיס, האדם שהיה אחראי להעניק לי את הכרטיס בתחילה אישר את הזכייה ולאחר זמן מה החל להתחמק בבקשות שונות כגון: תצלמי את הדרכון של אמך שזה מובן וכך נהגתי , זה בבדיקות וכו'.
בסופו של דבר הוא טען בפניי כי הוא אינו מעוניין שאצור אתו קשר לגבי הכרטיס והוא אינו מאמין באמינותי וביקש ממני ליצור קשר עם בעל הליין של ערב התחרות. בעל הליין גילה רצון להעניק לי את הכרטיס ואף היה מופתע מאיך שהתגלגלו העניינים. בתחילה הבטיח לי שאקבל את הכרטיס אך בהמשך אמר כי מצבו הכלכלי לא טוב וניסה לדחות את המועד שוב ושוב ואני לצערי האמנתי לו.
נכון לעכשיו, עדיין לא קיבלתי את כרטיס הטיסה ולא את הכסף בעדו כפי שהובטח לי מס' פעמים עד היום.
*כל השיחות מול בעל הליין מוקלטות וכן יש לי עדויות מהפייס' והן מהוואטצאפ.
שאלתי היא: מה אוכל לעשות בנדון? למי עלי לפנות?
למרות שכרטיס הטיסה לא יקר אמי מצפה לטיסה ויש גם את עניין העיקרון וההבטחות החוזרות שניתנו לי.
אודה לתגובתכם:-)