שלום,
אני קיבלתי יחס לא ראוי מחברת סלולר שלי – גולן טלקום. אני שוקלת לתבוע אותם והייתי רוצה לקבל יעוץ.
הייתה לי חבילה של 60 ש"ח לחודש. אני מדריכת טיולים ועובדת בחו"ל. לפני נסיעה שלי לספרד ראיתי שלגולן יש חבילה חדשה שמאפשרת להשתמש בטלפון בחו"ל. בישביל זה צריך היה לוותר על חבילה של 60 ש"ח ולעבור לחבילה של 100 ש"ח לחודש. התקשרתי לחברה כדי לעשות את זה.
תיאור הבעיה:
28.9 (נציגה רותי) - העבירה אותי לחבילה של 100 ש"ח + שימוש בחו"ל ,כי הייתי מעוניינת בשירות שגולן טלקום נותנים בחו"ל. תסתי - נסיעת עבודה לספרד. להישאר בעבודה שלי בלי טלפון - זו בעיה הכי גדולה שיכולה להיות. רותי אמרה שהעבירה אותי לחבילה מתאימה והיא בתוקף מאותו רגע שהיא עשתה את זה.
תסתי והייתי בטוחה שהכל עובד כמו שהיא הבטיחה לי. אבל בערב שני שלי בספרד אני מתחילה לקבל מיילים על זה שמורידים מהחשבון שלי 100 ש"ח עקב שימוש חריג או לא יודעת מה... אחר כך עוד 100 ש"ח. אחר כך הודעה על זה שאיכשהו תוך יומיים סיימתי חבילת אינטרנט של 6 גב!
1.10 (נציג אליאס) – אני בספרד. אני מתקשרת לחברה ומנסה להבין מה קורה. אליאס מסביר לי שבכלל לא העבירו אותי לשירות הזה. ושהוא לא יכול לעשות שום דבר. לאחר שיחות ארוכות וצעקות העביר אותי לחבילה שמאפשרת שימוש בחו"ל. זה לא עזר כי יום למוחורת חסמו את הטלפון שלי לשימוש בחו"ל. גולן טלקום גרמו לי נזק רב בעבודה! נשארתי בלי טלפון, לא הייתה לי אפשרות לקנות סים אחר בימים הקרובים.
12.10 (נציגה אורטל) – חזרתי מחו"ל והתחלתי לטפל בבעיה. הסברתי את הבעיה שלי ואת הדרישות שהיו לי. קודם כל ביקשתי שיזינו לשיחה שלי עם רותי, כדי להוכיח כל מה שאני אומרת. דבר שני שיחזירו לי כסף שלקחו ממני עקב טעות שהם עשו וחוסר מקצויעות. דבר שלישי שיעבירו אותי חזרה לחבילה עם ההטבות שהייתי בה קודם, עברתי ל100 ש"ח בחודש כדי לקבל שירותים שחברה נותנת בחו"ל - שירות לא קיבלתי, רק נזק רב - גם בעבודה וגם עכשיו שכבר שבועות אף אחד לא מטפל בפניות שלי.
אורטל הייתה אמורה לחזור עליי, אבל לא חזרה. כאשר אני מתקשרת אני כל פעם מגיעה לנציג אחר ואין לי עצבים להסביר את כל הסיפור לכל אחד. ועוד בהתחשב שהשיחות שלהם מתנקות שסמים אותי להמתנה.
22.10 (נציג שי) - ביקשתי שיעביר אותי או לאורטל או למנהל. הוא העביר את בקשתי לאורטל והיא חזרה עלי, אבל שמה אותי בהמתנה ארוכה ושיחה התנתקה. מאז ניסיתי להשיג אותה, אבל זה בילתי אפשרי! התקשרתי שוב אבל הגעתי לנציגה אחרת - בלומי. היא לא הסכימה להעביר אותי לאורטל ולא למנהל, היא טענה ששי אולי יושב באותה מחלקה עם אורטל ולכן לא הייתה לו בעיה להעביר את הבקשה שלי עליה. לאחר מכן התקשרתי שוב והגעתי למירה, שגם סירבה לבקשות שלי, אבל אמרה שכולם יושבים ביחד.
השירות שגולן טלקום נותנים הוא גרוע. להתחיל מהזמן שלוקח להם לטפל בבעיה (אם בכלל מישהו מטפל בה) עד היחס ללקוח. בלומי ומירה עצבנו אותי כך שהייתי צריכה לקחת כדור הרגעה. גרמו לי נזק גם בעבודה וגם עכשיו, שאני צריכה להשקיע כל כך הרבה זמן ועצבים כדי רק להשיג אותם! וזה עוד לא דובר בפיתרון הבעיה. על זה אני דורשת פיצועים.
אני הודעתי להם ששבוע הבא אני נפגשת עם אורך דין כדי להגיש תביעה גם על הנזק שנגרם לי בזמן העבודה בגלל שירות לקוי שנתנו וגם על עוגמת נפש - אני נאלצת לרדוף אחרי החברה, להתקשר למוקד שירות ולבזבז זמן על שיחות עם נציגים שונים, ששיחות עם כמה מהם גורמים לי נזק בריאותי.
ביקשתי גם שאם בחברה הזאת מישהו בכל זאת יחליט להתייחס עלי אז אני מבקשת שיעשו זאת במייל. אני יותר לא סומחת על זה שהם מקליטים שיחות, כי בינתיים כל הדרישות שלי להזין לשיחה שלי עם נציגת שירות נשארו בלי מענה. אני צריכה שהכל יהיה מתועד.
כל זה כתבתי במכתב הסבר ושלחתי להם במייל לאתר פניות – חשבתי לתת להם עוד הזדמנות.
לאחר ששלחתי את המכתב הזה ( 23.10.2014) לאתר פניות של גולן טלקום באינטרנט, כמו שאמרה לי אחת הנציגות אחרונות שדיברתי איתם (בלומי או מירה) ענה לי צביקה (30.10.2014) וכתב שבעיה בטיפול.
כאשר נציג יתקשר עלי בהקשר לפניה שלי באימייל הוא שאל מה הבעיה. אז אמרתי לו שכתבתי מייל מפורט שבגללו הוא מתקשר עלי ושם כתוב ברור מאוד מה הבעיה. הוא אמר לי שלא קרא את פניה שלי. נשאלת שאלה: איזה מן שירות זה אם עובדים אפילו לא מנסים לעבוד? בישביל מה כתבתי מכתב הסבר אם הוא אפילו לא התכוון לקרוא אותו??? כמה עוד זמן אני יכולה לבזבז על להסביר את הבעיה שלי שוב ושוב, לכתוב אותה, שוב להסביר??? האם זה שירות???
לאחר שסירבתי להסביר לו את הבעיה ודרשתי שיקרא את מייל הוא קרא ואמר שיטפלו בזה.
מאז לא שמעתי מהם יותר. אני כותבת מיילים נוספים אבל לא מקבלת מענה (5.11.14 , 9.11.14)
רציתי לדעת אם יש בסיס לתביעה?