שלום,
אבקש את עזרתכם בנושא התנתקות וחיוב של חברת הוט.
בחודש נובמבר האחרון עברתי דירה. ההסכם הראשון עלי עם חברת הוט לחבילת הטריפל הסתיים בחודש ספטמבר. לאחר שיחות ארוכות עם חברת הוט סוכם כי עליו לברר את הפרטים עם השותף שלי, אך סביר להניח כי אבצע את העסקה. הנציג, בתגובה השיב כי כדאי בכל מקרה לקבוע את ההתקנה כדי ש"למקרה שארצה לבצע את העסקה, כבר נהיה מוכנים", או משהו בסגנון.
קבענו את ההתקנה בשעות הבוקר, תוך שאני מיידעת את הנציג כי חברת יס מגיעה לביתי החדש בשעות אחר הצהריים להציע לי מבצע אחר.
בזמן שחברת יס שהתה בביתי הרמתי טלפון לשלושה או ארבעה נציגים שונים בחברת הוט על-מנת לברר פרטים נוספים, וכדי להשוות בין ההצעות של יס והוט. נציין כי אף לא אחד מהם היה הנציג עימו דיברתי בשעות הבוקר.
לבסוף, כשהשותף שלי לידי ושני נציגי הוט למולי, סיכמתי עם נציג הוט (לאחר כמעט ויכוח!) שיש לבטל את ההתקנה ועליהם לאסוף את המכשירים שאצלי כיוון שאין ברצוני להמשיך בחוזה עימם.
מסתבר, לאחר כחודשיים שהם המשיכו לחייב את חשבוני, לא בוצ הניתוק ולא אספו את הציוד כל התקופה. הרמתי טלפון לחברת הוט ושאלתי אותם אם בכוונתם לאסוף את הציוד. נענתי כי לא הוגשה בקשה לניתוק ואין שום תיעוד לשיחות שהתנהלו לאחר השיחה עם הנציג בבוקר האמור (בו קבענו את ההתקנה "למקרה ש").
מאז סוף חודש דצמבר ועד היום אני בטלפונים מעייפים עם החברה בניסיון להסביר להם כי לא היה ולא נברא חוזה ביניינו והם בעמדתם.
לבסוף, לא נותר לי ברירה ובחודש ינואר ביטלתי את הוראת הקבע מכרטיס האשראי שלי לחברה ושלחתי הודעה אינטרנטית דרך אתר החברה לפניות הציבור ולא נענתי.
בנוסף, ברוב חוצפתם הם התקשרו אלי וביקשו לברר אם ישנה תקלה בכרטיס האשראי שלי או האם הוא בוטל כי משום מה הם לא מצליחים לחייב (חצופים!).
ומאז ועד היום נמשך הדין ודברים בינינו ואין מושיע בעניין.
לא רק שלא הייתה התקנה בביתי החדש, אין להם הסכמה מפורשת שלי לעסקה והם אפילו לא יודעים את כתובתי החדשה!
אני מעוניינת להגיש תביעה בביהמ"ש לתביעות קטנות בעניין ואינני כלכך יודעת מה הזכויות שלי בנושא, או לאיזה חוק עלי לפנות.
האם יש לתביעה שלי סיכוי בביהמ"ש? האם עלי לפנות אליהם (לאחר כל השיחות והפניה האינטרנטית ללא התדגובה) גם בכתב? מהו הזמן עלי להמתין לתשובה מהם?
אודה לתשובותיכם!
תודה רבה,
ענת.