היי , אני עוזב ביוזמתי מקום עבודה לאחר 14 שנה. נאמר לי שהמעסיק יכול לתת לי חמישים אחוז מהפיצויים בלי זה יפגע לי בפנסיה. האם זה יכול להיות ? תודה
גיא שלום,
השאלה אינה ברורה. האם אתם חתום על סעיף 14?
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו״ד קליה ליפקין
055-4532791
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
חובת סודיות לעובדים היא לגיטימית, אבל הסעיפים האלה נראים חריגים: קנס של 50,000 דולר לכל הפרה, במיוחד לעובדים בשכר נמוך, עלול להיחשב מופרז ובית משפט יכול להפחיתו. גם סעיף שלפיו די בתיעוד חד-צדדי של החב...
המשך תשובה