האם לפי תיקון 3 יכול הקבלן להעביר זכויות בניה למגרש אחר ורק לשפץ את הבניין ללא תוספת קומות.{פתרון כשיש דירות גג}?
שלום רב,
תיקון מס' 3 מאפשר בסעיף 20א כעיקרון לאפשר לרשות המקומית את ניוד הזכויות
בברכה
עו"ד גיא פרבמן
גיא פרבמן משרד עורכי דין
שאלו את מנהל/ת הפורום:
נריה כהן, עו"ד
055-4532856
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

1. אין הכרח שחוות הדעת של השמאים תהיה זהה. במיוחד כאשר יש אי וודאות לגבי היתכנות פרוייקט התחדשות וזכויות בניה עתידיות שיינתנו, אם, ככל ומתי שיינתנו. 2. רצוי לקחת עו"ד במקביל. בהצלחה, נריה כהן, עו...
המשך תשובה