כשקונים דירה צמודה ומאחדים אותה האם החישוב למס רכישה הוא סכום הקניה העכשווי וסכום הקניה המקורי של הדירה הקיימת או שעושים שומה חדשה ומחשבים את מחיר הדירה החדשה ועוד שומה לדירה הקיימת?
שלום רב,
אתה מוזמן לפנות למשרדי לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
משרדנו מלווה ומוביל עסקאות רבות במשק, הן מצד הרוכשים והן מצד הקונים.
תכנון מס נכון יכול להקנות פטורים והנחות בסכומים משמעותיים.
בכבוד רב,
שמעון האן משרד עורכי דין ונוטריון
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אושר אלקיים משרד עורכי דין
055-4533054
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

בנימין שלום בעת מכירת זכויות בדירה, עלייך למכור את מלוא זכויותייך בדירה שהתחייבת למכור, כפי שצוין בסעיף 49א(א) לחוק. "התחכמות" מהסוג הזה מובילה (העברה של שני שליש, מכירה של שני שליש) עשויה להובי...
המשך תשובה