קיבלתי כעת דירה בירושה וברצוני למכור אותה. הקונים מתכוננים לקחת משכתא לשם קניית הדירה.עורך הדין שלי ציין שגם בעלי יצטרך לחתום על אישור המכירה כי זו דרישת בנק למשכנתאות. . האמנם ?! הרי הדירה רשומה על שמי ורק אני מוכרת. יש דרך לעקוף את דרישת הבנק או אולי ניתן להגיש תצהיר שלי במקום זה ??
אכן בן הזוג נדרש בד"כ לחתום על ויתור זכויות מכח הלכת השיתוף. רק עוה"ד המטפל בעסקה, ומכיר את ההיסטוריה של הדירה ואת כל העובדות הקשורות לעניין, יוכל להציע פתרון, במידה וקיים.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אסף אלקוני, עו"ד
055-4532703
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אני מתקן תשובה שנתנה כאן קודם , לאור שיחה עם חבר למקצוע- העובדה שלמוריש היה חלק בדירה בבעלותו , נוסף על דירת המגורים, שולל פטור לפי סעיף 49ב(5) ולכן רק יורש חסר דירה , יוכל למכור חלק ( אחד) מהחלקים ש...
המשך תשובה