שלום כיצד ואיפה אפשר להוציא אישור על פטור ממס מכירה ? האם תוכלו בבקשה לשלוח לנו לינק בכדי שנוכל למלות את הטופס + הכוונה למי ואיך שולחים ? תודה

מס המכירה בוטל לפני שנים.
אם עדיין נדרש אישור כלשהו, יש לפנות למשרד מיסוי המקרקעין, שטיפל בשומת מס השבח בעת המכירה.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אסף אלקוני, עו"ד
055-4532703
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

אכן נכון, מלבד תנאים נוספים הקבועים בחוק, תנאי הכרחי למכירת דירת מגורים יחידה בפטור ממס שבח לפי סעיף 49ב(2) לחוק, הינו החזקה של הדירה במשך 18 חודש, מעת שהיתה לדירת מגורים....
המשך תשובה