קיבלתי דוח תנועה לא מוצדק. אני יפרט עליו בהודעה אחרת.
לאחר שהשוטר מילא את הדוח וביקש שאחתום עליו, קראתי אותו בפירוט ובחלק של דברי הנהג מה שהוא כתב לא היה מדוייק - משפט שהוא כתב שם לא היה מדויק, והיו חסרים שם טיעונים חשובים שאמרתי לשוטר.
הערה: הוא מילא את תגובת הנהג על דעתו, מבלי שהוא שאל אותי ישירות בשום שלב מה תגובתי להאשמה)
לכן, ביקשתי מהשוטר לתקן. הוא מחק את השורה הלא מדויקת לבקשתי, והוסיף משפט שביקשתי שיוסיף.
וכשביקשתי להוסיף רק עוד משפט אחד הוא התרגז, ואמר שהוא לא מוכן להוסיף עוד כלום, ושאני יחתום עכשיו על הטופס.
ביקשתי ממנו שוב להוסיף עוד משפט והסברתי לו שזה חשוב לי, כי אני בטוח בוודאות שלא עשיתי את העברה הזו, ולכן אני מתכוון לערער על כך ולבקש להישפט, השוטר לא הסכים.
השוטר מייד כעס, ובאופן פתאומי ומבלי להודיע כתב על הדוח שאני לא מוכן לחתום, (מבלי שטענתי לרגע שאני לא מוכן לחתום).
מייד הבהרתי לו שאני כן מוכן לחתום, רק מבקש להוסיף את התגובה שלי בתגובת הנהג, הוא לא הסכים לתת לי לחתום, נתן לי את הדוח ,וסגר את החלון שלו ונסע.
יש לי עד לכך. (בחור אחר שקיבל באותו זמן דוח מהשוטר השני).
שאלתי היא האם מה שהשוטר עשה בכלל חוקי ?
לא רק שהוא לא הסכים להוסיף משפט שביקשתי לתגובת הנהג, הוא גם כתב על דעת עצמו שלא הייתי מוכן לחתום, ולמרות שמייד הבהרתי לו שאני כן מוכן לחתום, הוא פשט נתן לי תדוח ונסע.
האם זו עילה לביטוח הדוח ?