שלום, רציתי לשאול לגבי פתרון דיור למצב שלי. אני נכה אי כושר עבודה 75%, ורפואי 80%, אני בת 56. לפני 13 שנה עבדתי והייתי עצמאית, והיו לי חיים מלאים ונפלאים, פרנסתי את עצמי בכבוד, שלפתע חיי הרגילים נעצרו מלפני 13 שנה, עקב נכות פיזית, קשה לי מאוד לתמרן פיזית ולכך התווסף התיסכול הנפשי, ועייפות הנפשית, אני מרגישה על הקרשים כבר 13 שנים, אני גרה בשנים אלו בשכירות דירת חדר, ואין באפשרותי לרכוש דירה, אין לי בכלל כוח פיזי ונפשי בכלל לחשוב להיות מטורטרת וניידת וכל פעם לעבור משכירות אחד לשני. עכשיו אלה שהשכירו לי את החדר רוצים את החדר בחזרה ומפצירים בי לעזוב אם לא הם יוציאו צו נגדי, לי אין בכלל לגמרי כוח נפשי ופיזי לחשוב על זה לקום ולעבור למקום אחר, דבר שגורם לי להישאר במקום ולא להגיב, ורוצים מאיימים עלי בצו, מה אני עושה במצב כזה קשה, אין לי אף אחד בעולם, מבחינה משפחתית המשפחה עזבה אותי ומתעלמים ממני, ולא בקשר איתי, כולם עזבו אותי, רציתי לשאול מה אני עושה במצב כזה, אני צריכה דירה משלי בבעלותי בכדי שלא אהיה מטורטרת, מבחינתי זה בלתי אפשרי להיות מטורטרת מבחינה נפשית ופיזית, זה מתסכל אותי, ומשתק אותי, ואני כל הזמן בוכה, ואין לי למי לפנות, פניתי למשרד השיכון והם עוזרים לי בסכום ממש קטן בשכירות, ובשכירות גם ככה קשה לי להיו מטורטרת פיזית, אני אפילו לא יכולה לחשוב שאני צריכה לעבור ממקום למקום בשכירות כל פעם, מה עושים, אני מבקשת דחוף תשובה, מה עושים במצב כזה? אני תושבת המרכז ואני רוצה להישאר במרכז בלבד, מקום שבו אני רגילה. מבקשת תשובה, במהרה. תודה.