שלום למנהלי הפורום.
אני לקוח של אורנג' , בחודש מרץ 2011 הפרדתי 2 קווים מתוך הארבע שהיו לי לתכניות שונות מאחר וקיבלתי הצעה טובה יותר ממקום העבודה שלי , המעבר היה כדאי רק ל 2 מכשירים כי הם לא היו אייפון .
נשארתי באותה חברה ולא ניידתי , רק שינוי תכנית .
מאותו יום שעשיתי את השינוי , החשבונית החודשית הגיע עבור 2 הטלפונים הרגלים
בעוד שהחשבונית עבור חבילת האייפון לא הגיעה כלל ,(יש תיעוד על פניה בנושא באורנג') , לאחר 4 חודשים החלטתי שאני מנייד את מספרי הטלפון שהיו בחבילת האייפון ובחודש יולי 2011 קיבלתי את החשבונית האחרונה .
לאחר חודשיים קיבלתי חיוב בבנק של 6015 שקלים חדשים ואילו לא התקשרו אלי מהבנק לפשר החיוב , לא הייתי יודע עליו , שוב , מאחר ואין לי חשבונית שנשלחת אלי הביתה כל חודש .
מאחר ואני נמצא בחבילה החדשה מחודש מרץ , אני נכלל בחוק ה 8% קנס ..
אך משום מה , הם לא מחשבים נכון את החשבון לקנס והוא מגיע לסכום של 6000 שח' על יתרה של 32 חודשים .
ממוצע החשבוניות שלי מתחילת החבילה הינו 609 שח' (חישוב של ארבעה חשבוניות חלקי 4 ) , מזה אני אמור לשלם רק 8% כפול יתרת התשלומים שהיא 32 חודשים... משמע , בחשבון פשוט , 1559 שח' .
החיוב שקיבלתי הוא עבור 6000 שח כאשר החשבון שהם עושים , (כך גם הוסבר לי בטלפון עם נציגת שירות ), הוא סך החשבוניות ומזה גזרו את ה 8% .
אני מתדיין איתם כבר חודשים ויותר , מסביר את הטענה שלי פעם אחר פעם בסבלנות רבה ובנימוס , אך לא מצליח להגיע איתם להבנה ...
מה הצעד הבא שעלי לעשות ?
אשמח להכוונה נכונה בפתרון הסוגיה הזו .
דבר נוסף , קראתי באחת מהתגובות שלכם שחברות הסלולאר גובות את יתרת סכום המכשיר בפעם אחת , מה שלא נראה לי הגיוני מאחר והם אמורים לגבות אותו באותה פריסה שנקבעה בקניית המכשיר .
וחשוב לציין שלמרות שניידתי 2 קווים מתוך ארבעה , אני עדין לקוח שלהם ומקבל חשבוניות לכתובת הנכונה והמדוייקת , אך לא את החשבוניות של הקווים המדוברים .
תודה