שלום רב,
ברשותי מייבש כביסה שאני לא עושה בו שימוש רב, אך הוא נוזל מיומו הראשון, גם אם לקח לי כשנה וחצי לגלות שהמים שנקווים על מכונת הכביסה, הם לא מים מהכבסים שאני מעביר מממכונת הכביסה למייבש.
מאז שפניתי לחברת השירות של היבואן ולמיני-ליין הבואנית עצמה, במשך יותר משנה ניסו להחליף גומיות (לא מתאימות), ביצעו תיקונים חובבניים ולקחו את המכונה פעמיים לשבוע כל פעם במעבדה ובסופו של דבר, המייבש עדיין נוזל. נראה משהו בו מעוות ולא אטום היטב.
האחריות של 3 שנים תמה בחודשים הקרובים. מנהל השירות של היבואנית מסרס לשוחח איתי למרות שאני משאיר לו הודעות במוקד השירות מזה חודש ימים. באמצעות נציגת שירות, הוא העביר לי מסר שהם מחפשים לי כרגע מייבש "מתצוגה". ככשאלתי מה המשמעות, אמרו שזה ממיבש לא משומש שהאריזה שלו פתוחה. ככשאלתי מדוע פתוחה אם לא משומש, לא ידעו להשיב. כמו כן, הנציגה טענה שהאחריות שלי תהיה עד תום החאריות המקורית.
בשורה התחתונה, אין לכם כרגע מייבש מתצוגה להחליף לי והם לא יכולים לומר לי מה ההסטוריה של המייבש שהם מתכננים לתת לי, כשימצא אחד.
האם למרות הזמן שחלף מאז הקניה, בהיותי בעל תעודת אחריות מלאה (שמנהל השירות מנסה להתכחש לה וטוען שיש לי במקור אחריות רק לשנה ושאני הארכתי אותה לאחריות של 3 שנים בתשלום נוסף- דבירם שלא היו מעולם), אני יכול לתבוע החזר כספי ופיצוי?
הרי רק בהמתנה לטכנאים שלהם ב 7 ביקורים הפסדתי זמן עבודה רב ונגרמה לי עוגמת נפש רבה. מה אני אמור לתבוע, בהנחה שהם לא מצליחין לתקן ולא רוצים להחליף לי את המכונה למכונה חדשה? את ביטול העסקה + פיצוי?
או החלפה של המכונה למכונה חדשה עם אחריות מלאה לשנה לפחות?
אני מעדיף לקבל את הכסף, כי אני כב ר לא מאמיןם בחברה הזו בשום מוצר שהו ולא רוצה להיות תלוי שוב בשירות שחוויתי עם המייבש שוב.
תודה.