אתחיל מהסוף
סמייל מחייבת אותי פעמיים מתאריך 25/3/2007 תאריך ההתחברות שלי אליהם,,,לאותו מס טלפון אותה כתובת,אותו מס תעודת זהות, אותו מס כרטיס אשראי,,,2 שמות משתמש שבדיעווד רק היום מתברר לי.... בתאריך 5 אוקטובר 2011, פונה אלי נציג שירות(יניב) ומציע לי שידרוג, הוא טוען שבעבור 60 שח מגיע לי מהירות 4, אני טוען שאני משלם פחות הוא טוען שלא, ותוך כדי בירור פרטים אנחנו מזהים 2 מספרי לקוח על שמי ,שוב אותה כתובת שם תעודת זהות ומס כרטיס אשראי ,,,,לקוח 402719544 ולקוח 407541197, נותרתי ללא מילים,, ,,,,חשוב לציין שעם הצטרפותי לסמייל קבלתי מהם מכתב המיידע אותי על התחברות אלהם,,,שהו מצויינים שם הלקוח שם המשתמש וכו - מכתב על משתמש נוסף לא קיים אצלי,,,כמובן שבדקתי את חיוב האשראי ואכן נכון הדבר ,,,2 חיובים כל חודש ומזה חודשים ושנים,,,,,איך לא ראיתי עד עכשיו? זכור לי שפעם התקשרתי ושאלתי מדוע יש לי 2 חיובים והם ענו שאין פעמיים שיש רק שאול אהרוני אחד במערכת,,,יש לציין שאני מקבל חשבונית בדואר,,,ולא עולה לי המחשבה לבדוק מס לקוח,,האמת שבטפשוטי חשבתי שהם מחייבים בנפרד אינטרנט וטלפון כל אחד בחיוב נפרד,,,לא יכולתי לחשוב על קיום מס לקוח נוסף על שמי,,,,שכן מעולם לא ביקשתי 2 מס לקוח על שמי,,,,מקרים נוספים שבהם מתקשרים אלי נציגי מכירות,,,,לשדרוג שיחות לחו'ל לדוגמא,,,לא עולה אף פעם החשד שיש 2 מספרי לקוח על שמי. עובדה חשובה ביום ההתחברות דהיינו 25/03/2007 נכנסתי לדירה שגר בה אחי, אהרוני יואל וביקשנו לעשות העברה של כל רשת סמייל על שמי, עם שם משתמש חדש. בחשבונית שמגיעה אלי בדואר אכן רשום שם המשתמש של אחי,,פרט שולי זה לא תופש את עיני מכיוון שהאינטרנט עובד ללא צורך להכניס שם משתמש בכל כניסה.במייל שאני כבר לא משתמש אני כמקבל חשבוניות סמייל,,, התקשרתי לבטל ולקבלם בדואר,,,ומכיוון שקיבלתי חשבון דואר לא עלה על דעתי שאלה שמגיעות במייל הם של מס לקוח אחר,,,,זכור לי פעמיים שהרגשתי שמשהוא חשוד ובנסיון לברר מה קורה, תמיד נמצא שמי מול מס לקוח אחד ולא שניים כפי שהיום העובדות כה ברורות.,,,היום ניסיתי למצוא פתרון מול סמייל,,,חשבתי שהפתרון ההגיוני ביטול מס לקוח אחד ופיצוי רטרואקטיבי,,,,הם הציעו לבטל חיוב אחד,,,ומבחינתם אין החזר כספי,,,הם מציגים התנגדות קשוחה,,,,חששתי לקבלו את מה שהציעו מכיוון שזו קבלה של פשרה וזאת ללא התיחסות לבקשת החזר תשלום.....כמובן שאין לי תיעוד שיחות ותאריכים,,,הכל לא התחבר וכן התחבר ונשכח כי לא היתה ברורה הסיטואציה,,,,חומר שיכול לעזור חיוב תשלומים כפול החשבונות הויזה שלי,,אם יהיה צורך אוכל לשלוח,,,,,כמובן אם יש צורך בשאלות נוספות אני לשירותכם,,,,,,המון תודה ונחמד שיש לאן לפנות ברגעי תסכול אלה
מה זכויותי בנוגע להחזר כספי ? ומה האופציות שאני יכול לדרוש בחזרה ?
תודה
שאול אהרוני