מעניין למה הם שולחים נציגים לכל חור באינטרנט ... תחשבו על זה לבד.
ד"א, לדעתי זה לא עושה טוב לתדמית הפורום ולחופש הביטוי פה שיש פה סוכנים סמוים של חברות שאנחנו מתייעצים לגביהם.
אבל הם כ"כ מצחיקים אותי עד שזה נהפך לבדיחה.
עלאק "זה לא תקלה".
הטכנאי עצמו שהיה כאן אמר לאשת השירות שלהם בקו שהדרך היחידה לספק ללקוח את השירות זה לסדר לו ראוטר נוסף. הכל בידי ומוקלט. ולא רק שהם לא מספקים את השירות שעליו משולם להם, אלא שהם גם מבקשים כסף נוסף.
מעניין שכשעשינו איתם את ההסכם הם לא סיפרו לנו שתהיה בעיה בגלל שמדובר בחדר ממ"ד ושאר החדרים בבית לא יקלטו את האינטרנט, ואם צריך אז זה יעלה תשלום נוסף. אני לא מבין בזה, זה לא התפקיד שלי להבין בזה, זה התפקיד שלהם לספק את המידע. הם פשוט יודעים שאם יגידו זאת אף אחד לא יעשה אצלם אינטרנט. הם הרי אנשי מקצוע, זה התפקיד שלהם, הם יודעים את כל הפרטים האלה *מראש*.
מעניין שרק היום "פתאום", כשיש להם יעני חוזה ביד, הם עושים שרירים על לקוחות שלהם. החדר סמוך מטר מהממד והוא קולט 1 וחצי מגה. בטח לא מרוחק ביותר מ30 מטר !
כיוון שהם עושים לי נזק בלתי הפיך לעסק הביתי שאני מפתח(במינימום של המינימום לעבודה אני חייב את ה12 מגה האלה), אני עוד אפגש איתם בבית משפט. נראה עם כל ההוכחות, צילומי המסך, הקלטות שיחות הועידה בוידאו ברמה ירודה שהורסים לי את העסקים בעולם, והקלטות הטכנאים השונים והשיחות בידיי עד כמה הם גיבורים עכשיו.
לא רוצים לסדר את המהירות ? אין בעיה, שישחררו אותי מההסכם איתם, ללא תשלום אגורה. לא רוצים ? נתראה בבית משפט.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר