שלום, רציתי לדעת מה החוקים לגבי בית נטוש שלפני 40 שנה סבי נכנס לשם ושילם חשמל מים כל השנים . היום אנו הנכדים רוצים לקנות את הבית או שבכלל הבית שלו/שלנו מלכתחילה , מה עלנו לעשות ?
העניין מצריך יעוץ פרטני.
בברכת חג שמח
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אסף אלקוני, עו"ד
055-4532703
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

לפי חוק, אם יש לך מעל 1/3 בעלות בדירה, זה נחשב שיש לך דירה נוספת לפי החוק, לעניין מדרגות מס רכישה ברכישת דירה נוספת. מצד שני, אם הדירה עומדת בהגדרות סעיף 5 (ב) לחוק, אז ייתכן שהיא לא נחשבת כדירה נוס...
המשך תשובה