רכשתי טלוויזיה מאתר מכירות באינטרנט מדגם טלוויזיה "32 lcd mag, שהייתה במבצע אטרקטיבי לזמן מוגבל לאחר מספר ימים התקשר אליי נציג מהחברה והחל לשכנע אותי לשנות את הדגם לטלוויזיה "32 sansui דגם: 3211, סרבתי כי הייתי אמורה להוסיף עוד כ 200ש"ח ולמרות זאת המשיך אותו נציג להתקשר אליי במשך ימים מספר פעמים ולשכנע אותי , בסופו של דבר הסכמתי בתנאי שיתן לי הנחה בסכום שעלי להוסיף וכן אמר לי שהדגם הוא טוב ועשיתי עסקה טובה
תמורת תוספת של 150ש"ח כולל מתקן התקנה
קיבלתי את הטלוויזיה sansui 3211 32 למחרת התקשרתי לספק לדווח שהטלוויזיה חמה מאוד לאחר כחצי שעה של פעולה בכל קצוותיה גם במסגרת ובמסך, וכמו כן יש פיקסל שרוף בקשתי שיחליפו לי אותה ואני לא מרוצה, דיברתי עם החברה, והם תיאמו לי טכנאי שיגיע לבדוק מטעמם. כמו כן אמרו שהוא יביא מכשיר חדש במקרה להחלפה. לאחר כמה ימים הגיע טכנאי שנתן לי התראה של כ-20 דקות שהוא מגיע והיות והטלוויזיה לא היתה דולקת לא היה לי זמן מספיק להוכיח לו שהיא אכן מתחממת מעבר לצפוי אבל בכל זאת הוא הרגיש שהיא חמה ויש לה פיקסל שרוף, אמר שידווח לחברה והם ייצרו עימי קשר,חיכיתי, והיות חלפו מספר ימים ולא שמעתי מהם, צלצלתי לחברה לשרות לקוחות שאני רוצה לבטל את העסקה אם לא יחליפו לי את המוצר. לאחר כשבוע התקשרה אלי נציגה ואמרה שלא ניתן להחליף,ואם אני יבטל עסקה יחייבו אותי בכל מיני חיובים. אני מבקשת מוצר חדש או ביטולי עסקה ללא עלות , כי לא די בכך שהזמנתי מלכתחילה מוצר אחר טלוויזיה מאג,ורק עם מסע שכנועים מהחברה פירלס, שינו לי את זה לטלוויזיה סנסוי ועם תוספת של 150ש"ח למחיר.גם אני מקבלת טלוויזיה שהיא כמו תנור חימום ופיקסל שרוף.לצורך בדיקת העניין נגשתי לחנות למוצרי חשמל מקומית בשעות הערב, בה יש עשרות מסכי טלוויזיה הדולקים מבקר עד ערב ובדקתי עם היד את חום המסך והדפנות המסגרת ולא היו חמות. ולא חוויתי את אותו חום שהטלוויזיה שברשותי מקרינה מיד עם 30 דקות לאחר הדלקתה.,יש ברשותי מסכי טלוויזיה נוספים בבית הדולקים שעות ואינם חמים כמו טלוויזיה סנסוי.
רק לאחר זמן רב הגיעו לאסוף את המוצר וחייבו אותי על דמי משלוח + 5אחוז על ביטול מוצר, כמעט 250ש"ח, האם זה תקין במקרה כזה?
תודה