רכשתי חבילה מנציג סלקום ברחוב [- 2 מכשירים + גלישה ] לאחר כ-5 ימים [- ביצעתי מאחד המכשירים כ-4 שיחות לבדיקה ] התחרטתי והתקשרתי כדי לבטל , והודיעו לי בטלפון שלא ניתן לבטל את החוזה,
לא השתמשתי במכשירים אך התשלומים נגבו דרך קבע במשך כשנה [- עבור המכשירים ועבור שיחות שהייתי אמור לבצע ] , לאחר שאחד מהתשלומים לא כובד משום, מה הם הפסיקו לגבות את השאר ולאחר כמה חודשים הם פנו אלי לשלם את כל התשלומים שלאחר מכן .
ביקשתי פירוט והתברר לי שהם הוסיפו לי חבילות שונות [- מוסיקה וכד'] למרות שלא ביקשתי וזה הצטרף לסכום מכובד .
הלכתי לסניף ברוממה י-ם וסוכם לבסוף להוריד לי את כל החבילות שלא ביקשתי
ופריסת תשלומים לגבי שאר התשלומים.
לפיכך, נתתי לבני להשתמש בכרטיס סים של אחד המכשירים במשך כ- 3-4 חודשים.
לאחר כמה ימים התקשרו מסלקום והודיעו לי בטלפון שכל הסיכום שעשיתי מול הפקיד ברוממה אינו בתוקף כי אין לו סמכות לכך [- למרות שמול עיניי הוא כן ביקש אישור לכך מהאחראית עליו ].
הודעתי להם שאי לכך אני מבטל את כל הוראת התשלומים אליהם.
והם איימו עלי בתביעה, עו"ד הוצ"ל וכו' .
- אמרתי להם שאני אשלם רק את מה שיורה לי בית המשפט כאשר הם ייתבעו אותי.
לאחר כמה חודשים אכן פנו אלי ממשרד עו"ד של סלקום וגם הם בקשו שאעמוד בכל ההתחייבות שבחוזה למרות שבפועל לא השתמשתי לא במכשירים ולא בקווים שנתנו לי [- למעט השימוש בסים ע"י בני כאמור לעיל ].
- אמרתי שאני מוכן רק אם יורידו לי את החייובים שנוספו ללא שבקשתי .
הם לא הסכימו [- הם אמרו שעפ"י החוזה הם רשאים לעשות זאת ]
- במקביל ומתוך רצון לסיים את הפרשה איתם , פניתי לביהמ"ש לתביעות קטנות
שיורה לי מה אני כן אמור לשלם [- אם בכלל] .
לצערי המכתב מביה"מש הגיע למשפ' אחרת עם שם דומה שנמצאת בשכונה שלי, ואותו קבלתי מהם רק לאחר התאריך של הדיון .
[- אלי הגיע מאוחר יותר מכתב מבהמ"ש שבו נאמר לי שמאחר ולא התייצבתי לדייון , ורק נציג הנתבעת נוכח לא התקיים בירור בענייני וכו' ]
נכון להיום, משרד העו"ד שמייצג את סלקום הפסיקו להתקשר אלי כבר כשנה, ואני חושש שהם יינחתו עלי שוב בפתע פתאום מתי שייתחשק להם, עם סכומים אדירים .
אני מעוניין לסיים את הפרשה איתם, אך לא לצאת פראייר .
סליחה על האריכות , מבקש את עזרתכם .
מה עלי לעשות כדי לסיים לחלוטין את הפרשה.