שלום רב שמי דני ואני עובד בחברת שמירה שהיא חברת קבלן.
עקב מעבר דירה לכתובת מגורים חדשה שלחתי מכתב למנהל יחידה שלי בהתראה של שבוע מראש כי אני עובר דירה מאזור המרכז לאזור הדרום יותר, וכי אני מבקש במכתב שימצאו לי תחלופה מתאימה לאזור המגורים החדש שלי מכיוון שלא אוכל להמשיך לעבוד באזור המרכז כי החברה שאני עובד בה מספקת הסעות אבל רק מאזור המרכז האזור שחדש שאני עובר להתגורר בו החברה לא מספק משם הסעות ולכן ביקשתי במכתב שנשלח בהתראה של כשבוע לפני המעבר דירה שיצאו לי תחלופה מסוימת אם זה הסעות או עבודה באזור שלי כמו כן ציינתי את הסיבה למעבר דירה שלי שזה בגלל מחלה של סבתא שלי וכו' לאחר שהמכתב לא נענה חוץ מזה שנאמר לי ממנהל החיחידה כי אין הסעות מאזור שלי ושאני יגיד מאיפה אני רוצה שיאספו אותי לא נאמר לי דבר נוסף מטעם החברה אלה רק מהמנהל יחידה לשאלה זו עניתי לו כי איניני יודע מכיוון שאני לא יודע איך הגיע לאזור המרכז במיוחד שהם לא משלמים נסיעות וכו' בגלל שהם מספקים הסעות, לאחר והחברה לא הציע לא שום דבר מלבד מה שאמר לי מנהל היחידה כשבוע לאחר אותו הגשת מכתב הגשתי מכתב התפטרות כי לא הייתה לי בררה אלה למצוא עבודה חדשה במגורים שלי במכתב התפטרות פירטתי במורחב את הסיבה להתפטרותי כי עברתי דיברה ולא קיבלתי שום מענה תחלופי ולפי כך אני מתפטר כמו כן נתתי 10 ימים הודעה מראש למרות שאני עובד בחברה רק 5 חודשים ועלי לתת רק 5 ימים אבל נתתי 10 ימים, ביום חמישי הקרוב לאחר כימעט כ 10 זאת אומרת בתאריך 12/1/12 זה יהיה היום האחרון שבו אני אומר לעבוד לפי המכתב ששלחתי להם זאת אומרת זה היום האחרון שנתתי לסיום עבודה מתחילת מתן הודעה מוקדמת שהיה 10 ימים קודם לכן, עד היום כאשר כבר עוד יומיים נכנס לתוקף מתן התפטרות ששלחתי להם לא נאמר לי דבר ועוד בנוסף הורידו אותי ממערכת סידור העבודה כבר לפני כמה ימים כאשר בכלל לא הופעתי בסידור העבודה ולא יכולתי להיכנס עם הת.ז שלי למערכת כי זה אמר שהמשתמש ל קיים קרי הם הורידו אותי, אז אני התקשרתי למנהל יחידה על מנת לברר עם אני עובד משמרת היום כי אני הייתי רשום ועכשיו אני לא רשום ולא יכול לראות בכלל אם אני רשום אז בין היתר בשיחה איתו שאלתי למה הורידו אותי מהמערכת סידור עבודה עוד לפני שבכלל הגיע היום שנכנס לתוקף ההודעה שלי, הוא לא התייחס לעניין זה אך אמר לי כי אני עובד את המשמרת היום וכי מבחינת החברה עצמה אני עדיין מחוייב אליהם בחוזה ועליי להגיע לעבודה כרגיל כמו ואתמול נשלח אליי דואר רשום הביתה בין היתר הוא אמר לי שבמכתב יהיה מופרט ההספקה של הסעות שלי וכרטיס חניה במקום העבודה, אני אכן חתמתי חוזה עם החברה למשך 12 חודשים ועד כו עבדתי 5 חודשים, השאלה שאני רוצה לשאול זה האם זה חוקי שיומיים לפני שהתפטרות נכנסת לתוקף הם שולחים לי מכתב בדואר רשום, כי יש סיכוי שהוא לא יגיע עד יום חמישי שאז חל סיום עבודתי, ואם הוא מגיע מה עליי לעשות ? כמו כן אם הוא לא מגיע עד יום חמישי מה עליי לעשות ? האם התנהגות מצד החברה היא חוקית למה לא נתנו לי את המכתב הזה שהם שלחו בדואר רשום לפני כשבועיים עוד לפני שמסרתי את התפטרותי כאשר רק עדכנתי אותם כי אני מיתכוון לעבור למגורים חדשים למה אז לא הוצעה לי תחלופה חדשה ? למה רק עכשיו יומים לפני הם רק נזכו לשלוח הודעה האם זה חוקי ? ומה עליי לעשות בהתנהגות זו ? כמו כן אני רוצה לציין כי לאחר שאתמול התלוננתי למנהל יחידה כי זה לא בסדר שהורידו אותי לפני הזמן מהמערכת סידור אז היום פתאום החזירו אותי למה כי התללונתי כי הם גילו שזה לא בסדר, אני מרגיש כאילו הם משחקים איתי משחק.
אשמח לעזרה בבקשה כי אני לא יודע כבר מה לעשות אני לא רוצה לעבוד יותר בחברה הזאת ואני מפחד שהם התבעו אותי על הפרת חוזה כי בחוזה שחתמתי עם החברה אז רשום שם שאם אני עוזב לפני תום החוזה אז עליי לשלם לחברה 900 שקל על כול חודש שנישאר לי לעבוד ואם עבדתי רק 5 חודשים מתוך 12 אז אני חייב להם 900 כפול 5 וזה הרבה כסף אין לי סכום כזה, באמת שאני לא יודע מה לעשות, בברכה ותודה מראש