עבדתי 15שנים בחברה. עכשיו מפטרים אותי ומבקשים מימני לחתום מכתב כזה
אני הח"מ ____________, נושא ת"ז מס' ____________, מרח' ______________________,
מצהיר ומאשר בזאת מרצוני החופשי ובידיעת כל זכויותיי, כדלקמן:
1. עבדתי בחברת ______________________ בע"מ (להלן: "החברה") מיום ________ עד יום ________.
2. ביום _________ פוטרתי/התפטרתי, ופיטוריי/התפטרותי נכנסו לתוקף ביום ________, מועד בו הסתיימו יחסי העבודה ביני לבין החברה.
3. אני מאשר/ת בזאת כי קיבלתי לידי מהחברה טופס 161 המפרט את כספי הפיצויים להם אני זכאי/ת ואותם אני אקבל מהחברה באמצעות קרנות הפנסיה/קופות פיצויים.
4. כמו כן, אני מאשר כי קיבלתי מידי החברה מכתב שחרור לקרן הפנסיה/ביטוח מנהלים בה צבורים לזכותי תגמולי פנסיה ופיצויי פיטורים.
5. נוכח זאת, הנני מצהיר/ה בזה ומאשר/ת בחתימתי על מסמך זה, כי עם קבלת הפיצויים המצויינים בטופס 161, כפי שפורט לעיל, אין לי ולא תהיה לי כל דרישה או תביעה מהחברה, מנהליה, עובדיה או מי מטעמה או הקשורים בה, בגין תקופת עבודתי בה וסיומה, לרבות ומבלי לפגוע בכלליות האמור לעיל - פיצויי פיטורים או הלנתם, שכר עבודה או הלנתו, חופשה שנתית או פדיונה, הפרשות כלשהן לקרנות פנסיה, לקרן השתלמות, או לקופת גמל אחרת כלשהי, דמי מחלה, דמי הבראה, החזרי הוצאות מכל סוג, גמול עבודה בשעות נוספות, גמול עבור עבודה במנוחה שבועית, גמול עבודה בשעות עודפות, גמול עבודה במשמרות, פגיעה בעבודה,ביגוד, זכויות אחרות כלשהן כעובד, וכל תביעה אחרת לתנאים סוציאליים או לתשלום אחר הקשורה בעבודתי וסיומה.
6. אני מאשר/ת כי חתימתי על כתב קבלה וסילוק זה מהווה פשרה והודאת סילוק לפי סעיף 29 לחוק פיצויי פיטורים.
7. למען הסר ספק מובהר בזאת, כי האמור לעיל מהווה "עסקת חבילה" כוללת וממצה את כל התחייבויות הצדדים זה כלפי זה.
8. הנני מאשר/ת כי בדקתי את זכויותיי וכי ניתנו לי הסברים לשביעות רצוני באשר לסכומים ולזכויות המגיעים לי על פי כל דין.
הנני מאשר/ת כי הבנתי את תוכנו של כתב קבלה וסילוק זה וחתמתי עליו מרצון חופשי וללא כפיה או לחץ.
ולראיה באתי על החתום,
________________ ________________
אני רוצה לדעת עם דבר הזה חוקי?