פוטרתי מהיום להיום, כמעט בפבואר 2010 , ניתנה לי הודעה מוקדמת של חודש וחצי ופיטוריי נכנסו לתוקף מ1 באפריל, שולמו לי פיצויים , לשלוש ורבע שנים . נערך תהליך \, שימוע" לא תקין בהחלט , במהלכו נעשה ניסיון להוריד אותי לשכר של חצי משרה ולהשאיר אותי בהקף של שלושת רבעי משרה , לא ניתן לי זמן לחשוב , סירבתי להצעה , . עבודתי הייתה בתחום בקרת אישפוז לצהל , במספר בתי חולים במרכז , עבודתי הייתה מצויינת , הטובה ביותר ביחס לאחרים , ויש לכך הוכחות כתובות . הסיבה שניתנה היא אי עשיית בקרת אישפוז לעובדים זרים , סיבה שאינה נכונה , הבוסית הישירה הקודמת עסקה גם בזה וביקשה ממני ולפעמים מאחרים לעשות זאת , המעסיק שלפניה [ואחריה מסתבר עכשיו] לא מתעסקים בזה, כתבתי מכתב מיד לאחר מכן בהתחלה לבד , ואחר כך על ידי עוד ודרשתי פיצויים מוגדלים הן על פיטורין לא מוצדקים , וכן על עגמת נפש , וכן על הורדה בדיעבד של ימי חופש שנעשתה באופן שרירותי שנה קודם לכך [ וגם על כך היו לי התכתביות עם המעבידה ששמרתי ] , כמו כן גם על בונוס שנתי שלא שולם על אף הישגיי המרשמים. לציין שגם העובדה שהחברה קודם לפיטורי ופיטורי בכיר ממני במשרה , נעשתה רק לאחר זכייה במכרז והארכתו לשנתיים נוספות . עורכת הדין ששכרתי שלחה להם מכתב התרעה ביוני 10 ותשובתם , שאיננה עיניינית הייתה בסוף יוני . מסיבות אישיות , כספיות ואחרות החלטתי לא להמשיך את ההליך , חיכתי לעבודה בשרות ציבורי , שאכן התקבלתי עליה , אך לא הצלחתי להשתלב בה [שונה מאוד מעבודה זו ] חלק מהבעייה שהסתברה לי רק עכשיו הייתה סטיגמה שלילית עליי , אותה פגשתי עשרות פעמים בחיפוש עבודה בשנה , כמעט בכל מקום לא מאמינים לי למה פוטרתי מעבודה זו מה גם שבגילי[54] ובמקצועי אין לי אפשריות רבות [ כי בתחומים המבוקשים במקצוע , יש צורך בלמידת תוכנות חדשות , פעילויות טכניות שונות לגמרי ועוד ] נוסף לכך יצא לי לבקר מסיבות אישיות , משפחתיות בבתי חולים בהם עבדתי , בכל מקום היו עובדי בתי חולים [רופאים ואחיות שהכירו אותי מהשנים שהסתובבתי שם במסגרת תפקידי ןמביעים תמהיה מדוע אנני עובדת עגמת הנפש והפסד כלכלי ממשי ועתידי הם מאוד מאוד מוחשיים וגדולים במקרה שלי ] לאחרונה נודע לי שזמן קצר לאחר פיטוריי הפסיקו לגמרי את העבודה עם העובדים הזרים , ואילו העבודה עם צהל צומצמה מעט , לא היו לי מחליפים תקופה מסויימת כלל , עד שלא הייתה להם ברירה . כמו כן נערכה ישיבה שנדחתה בזמן שעבדתי עדיין , לתקופה יותר ואז פורסמו הנתונים שלי שלשנת 2009 ששוב היו הטובים ביותר , כמו כן לאחרונה פורסמו הנתונים ל2010 לאחר שפוטרתי ויש ירידה בתוצאות ונאמר לעובדים בבקרה שאם לא ישתפרו התוצאות ייגמר החוזה בסוף שנה זו , כל אלו מחזקים את טענתי . המנהלת הישירה קודמה לתפקיד בכיר ההחלטה לפטרני לאלתר ובמפתיע הייתה להראות צעדי חיסכון . ולהכשירה לקבלת התפקיד החדש לאור כל אלו שאלתי האם אני יכולה לתבוע עכשיו[ישירות ללא עוד] אותם על פיטורין לא מוצדקים ואם כן האם לצרף את עניין ימי החופשה , ואת עניין הבונוס שהבטח , ושולם שנה קודם לכן , אך לא שולם לשנת 2009 , ותחילת 2010. אודה על תשובה מהירה