תיאור קצר אודות אירוע שקשה לי להרגע ממנו -
זומנתי לראיון עבודה, לאחר שעניתי למודעה באתר ג'ובמסטר עבור חברה ימסוימת, ללא הגדרה ברורה לתפקיד, כלומר פורסם ובין השורות הבנתי שנדרש לחברה מנהל מחסנים והרכש. ראיון נעשה ישירות עם יו"ר מועצת המנהלים, בסיום הוא ביקש שאפגש עם סמנכ"לית הכספים של החברה, בתום הראיון סוכם שיחזרו עליי כעבור זמן מה.
לאחר שבוע נתבקשתי ע"י סמנכ"לית להפגש עם מנהל המחסן, תחילה לא הבנתי, הרי מאות התפקיד פגישה עם גורם זה היה נראה מוזר, אבל הנחתי להנחות הצידה והחלטתי לתת הזדמנות.
למעשה כאן, אירוע זה נשרט אצלי כבילתי נסלח ובלתי נשכח - אפרט :
כאמור לעיל נפגשתי עם מנהל מחסן, אשר ביקש לצרף לאחר מכן סמנכל"ת הכספים, התיישבנו, סמנכ"לית הניחה בפני דף ועט וביקשה שאכתוב מספר משפטים, הבנתי שזהו מהלך לגרפולוגיה וכו', ובו זמנית מנהל המחסן התחיל לשאול שאלות, בכל שאלה ולמרות שעניתי כפי שצריך הורגש היטב שאיש מנסה במכוון במהלך - שיטת "מקלות בגלגלים" בצורת דווקא, לא הייחסתי והמשכתי במענה לשאלות.
לפתע-שואל אותי מנהל המחסן, האם הייתי מעורב בתאונת עבודה ? (לא סתם תאונה, הלא דגש תאונת עבודה), אמרתי שאיני מבין ת'שאלה וביקשתי לחדד. אדם זה שוב שואל ושואל בבטחה יתרה, כיצד נפגעת בתאונת עבודה ? ושוב שאלתי מה הוא רוצה לדעת ומאיפה לא להיות כה ממוקד, מגוגל? "מנהל המחסן" מגיב - פניתי לביטוח הלאומי וקיבלתי מידע!
כאן קמתי ואמרתי לו - לא ירד לרמה הנמוכה שהנך מייצג, אבל השיב לך - ראשית הייתי מציין זאת, יתרה מזאת מציינים ב 106 וגם שולחים לרופא תעסוקתי באם כבודה מעוניין, באם יהיתה שואל כפי שנהוג לשאול ושנית אני נפגע ראש ונכון אני אדם נכה בשיער 75%, עם זאת במקום לרדת לנמוכים שהנך מייצג, קמתי ולמדתי שנה אחר שנה, במגביל עבדתי מעל 10 שנים והמשכתי ללמוד...... והגעתי עד כה..... הוא ביקש התנצלות ולא סלחתי לו ולא מוכן לסלוח, תיאור מילולי אינו תואם מציאות שהייתה. לחצתי יד לסמכ"לית הכספים, ביקשתי התנצלות וביקשתי לא להמשיך תהליך.
נסערתי, כעבור רבע שעה טלפן לנייד יו"ר מועצת המנהלים, אשר הזדהה וציין שלא בכל יום מטלפן לאדם כמוני יו"ר. ביקש התנצלות בשם החברה ואדם זה בפרט. כמו כן ציין שיש לו ילד פגוע ראש, כאשר סמנכ"לית דיווחה לו הוא עצמו נסער רבות. עוד בישר שלא אשיב לו במיידי ושאקח כמה ימים למחשבה ושעברתי לשלב הבא..... אם אסכים יהיה לי עתיד ורוד בחברה זו ושמנהל מחסן יפרוש ולמילוי תפקידו יש שני מעומדים שיתחילו לעבוד כבר בשבוע הבא לתקופה של 3 חודשים ושם יבחר המעומד הסופי, אבל אותו מנהל המחסן זה שאצטרך לעבוד עימו זמן מה.
לסופו של העיניין, איני יחושב שאף אחד מהמעורבים לא היה רוצה לחזור לשיחה ההיא, יחד עם זאת ע"פ רצף האירוע וסגנון הגיוס למשרה שלמעשה אינו הולם מציאות. אני בוחן להגיש תביעה על חדירה לפרטיות, השפלה וכו'. השאלה האם יש לי קייס?
אודה מראש למענה.