ביולי 2010 רכשתי כרטיס סים לשימוש עתידי והשארתי אותו בבית - בארון, ואין לי מכשיר עבורו.
בפברואר 2011 ראיתי חיוב בסך 1000 ש"ח בכרטיס אשראי, אבל לא ביררתי לאיזה חשבון טלפון החיוב מתייחס, למרות שהשימוש בקו הנוסף הפרטי שלי הוא עד 300 ש"ח.
במרץ חשכו עיניי, קיבלתי חיוב בסך 7900 ש"ח!!!!
התקשרתי למספר וענה לי ערבי וטען שהוא רכש את הכרטיס מאורנג'. כל פירוטי השיחות היו לרשות הפלסטינאית ולמזרח ירושלים.כנראה שהכרטיס נגנב לי, אך ברגע שקיבלתי את החיוב התקשרתי לאורנג' וחסמתי את הקו ואת כרטיס האשראי מחיובים נוספים עד לבירור.
הייתי בטוחה שהכרטיס בבית ויש טעות מערכתית.
לאחר כחודשיים של סגה מתמשכת מול אורנג' הם הודיעו לי שהכרטיס שבידי הוא לא הכרטיס ממנו בוצעו השיחות ושאני מחויבת לשלם את הכל.
האם ישנו סעיף באורג' שאומר שאם יש חריגה בשיחות בכמות חריגה יחסית לאותו סוג מנוי, שעולה על פי 3 מהשימוש הקבוע לאותו מנוי, עליהם לברר זאת מולי ולאמת את הנתונים ואת החריגה המשמעותית באלפיי אחוזים ובכך להגן מפניי גניבות או לפחות למזער נזקים ללקוח שבמקרה שלי אפילו לא ידעתי שנגנב לי הכרטיס.
עניין נוסף, האם כרטיס שנמכר בעמדות המכירה נמכר שהוא פתוח לחו"ל? לפי שיחת טלפון שעשיתי לטלמרקטינג של אורנג' - הוא מגיע סגור וזה מפחית באופן משמעותי את הסכום , כי אני לא אישרתי לפתוח אותו והגנב איכשהו התקשר לאורנג' לפתוח אותו. איך היה לו פרטים מזהים שלי? הם דורשים מספר ת.ז. ו 4 ספרות אחרונות של כרטיס האשראי.רוב השיחות נעשו לירדן ולמדינות ערב, הרי זה ברור שלא אני עשיתי את השיחות הללו מעולם, האם ישנה דרך להציג זאת כהונאה?
תודה
ברי