לכבוד: מר הרצל עוזר מנכ"ל חברת הוט
הנדון: תלונה על חברת הוט ועל שרותיהם הלקוי
א.ג.נ.
שלום רב שמי גל אני מנויה בחברת הוט לטריפל מתאריך 11/11/10. מיום שהתחברתי נעשה לי עוול מבחינת שירות הלקוחות , הנציגים שלכם מדברים בצורה לא נאותה במיוחד במקרה שלי .
מיום שהתחברתי אליכם יש לי המון בעיות איתכם לדוגמא :
ביום שהתחברתי לא היה לי קו כי לא הספיקו לנייד אותי ולהקליד את הפרטים שלי למערכת במוקד שירות הלקוחות נאמר לי שלמחרת יחברו אותי לקו הטלפון ואת הערוצים חיברו לי באותו יום.
ומאותו יום שאני יודעת שאני לא מחוברת נעשו שיחות למדינת סומליה שאין לי מושג איפה זה, אולי אפילו קיבלתי מודם שהיו אליו השיחות. לאחר פחות מחודש אני קבלתי חשבונית שעלי לשלם סכום כספי בסה"כ של 8600 ₪ בעבור שיחות הטלפון.
דיברתי עם המון נציגי שירות הלקוחות, שלחתי מכתבים לפניות הציבור ועד היום לא קיבלתי תשובה מנציג פניות הציבור. שבקשתי לדבר עם מנהל הנציגים לא רצו לתת לי לשוחח עם המנהל עד שלא התחלתי לצעוק, אז הוסבר לי שמנהלת בשירות לקוחות חוזרת עד 48 שעות ועדיין לא חזר אלי אף אחד, מבחינתי זה לא שרות!!!
לאחר 3 חודשים שלחו לי הביתה טכנאי לבדיקה של הקו, הוא הגיע עם מכשיר לבדוק עם מישהו עלה לי על הקו ונאמר לי שלא הייתה התחברות על הקו אבל כן היה צפצוף במכשיר שכן יש התחברות על הקו. פניתי שוב לחברת הוט כי לא קיבלתי תשובה מספקת מהטכנאי שביקר אצלי, והתקשרתי שוב לשירות הלקוחות העבירו אותי מנציג לנציג כי אף אחד לא ניסה לעזור והרגשתי שמנסים להתחמק מעזרה. ענו לי נציגים שדיברו מאוד לא יפה ונתנו לי תשובות שגרמו לי להרגיש שקרנית. לאחר צעקות ומכתבים פנתה אלי מנהלת שרות הלקוחות בשם מנהר ששלחה אלי הביתה איש מההנדסה ואיש מהבטחון שהיו אצלי במשך מספר דקות ואז אמרו לי שמישהו כן התחבר על הקו שלי ושהמנהלת שחזרה אלי תזכה אותי בחשבון .לאחר מספר חודשים מנתקים לי את הטלפון בבית ללא כל התרעה וללא כל שיחה אחת יוצאת אלי לגבי אזהרה על ניתוק הקו. פניתי שוב לשרות הלקוחות שוב קיבלתי מענה מנציגים שדיברו בצורה חצופה ולא יפה שאמרו לי שעד שאני לא אשלם את חשבון הטלפון לא מחברים אותי וזה מה יש וככה החברה עובדת וזה הנהלים שקבע חברת הוט כך התבטא הנציג בשיחה.
התשובה של הנציג שירות לא נראתה לא נאותה,ביקשתי לשוחח עם מנהל, מנהל ממקוד הגבייה בשם אבישי שהסברתי לו שאם אני חייבת כסך אני אשלם אבל על מה כי אני ממשיכה לראות חיובי טלפון. אבישי חיבר לי את הקו טלפון וביקש שאני אשלח לו את פירוט של חברת האשראי, שלחתי לו ויש לי על כך אישורי פקס שהתקבל בחברה אבישי טען שלא קיבל את הפקס וניתק לי שוב חזרה את הטלפון. בינתיים עברתי לחברה אחרת בלי לנייד את הקו. חזרה אלי מנהר (שהיא מנהלת מוקש שירות הלקוחות) ואמרתי לה מה זה השירות הגרוע הזה? היא ביקשה שאני אשלח לה שוב את הפירוט של כרטיס האשראי שגם בפניה זו אני ציינתי שאם אני חייבת אפילו שקל אני ישלם אבל אני רוצה שיסבירו לי איך זה יכול להיות שאני רואה חיובי טלפון ואצלכם אין תיעוד של סכום החשבון הנ"ל. חזר אלי חן שהוא נציג בחברת הגבייה שלכם לאחר למנהר מסרה לו את פירוטי האשראי ועבר איתי על החשבונית של הטלפון .הבנתי את שיטת החיוב ושוב אין לי בעיה לשלם, אני ישלם את החוב של הטלפון .ביקשתי שוב לדבר עם מנהל והנציג שירות בגבייה חן לא הסכים לתת לי לדבר עם מנהל, הנציג אמר לי בפירוש את לא תקבלי מנהל מכיוון שיש לך חוב בחברה ועד שלא תשלמי את החוב את לא תוכלי לשוחח עם מנהל אלו הנהלים שהציב בפני הלקוחות מנכ"ל חברת הוט, שהתחלתי לצעוק על הנציג, הוא אמר לי עכשיו אין מנהל זה עד 48 שעות וגם זה בספק אם יחזור מנהל. מבחינתי זה לא שירות, זה ממש קטסטרופה מה שלקוח שלא אשם צריך לעבור בחברתכם.
בגלל חוסר יחס שכזה אתם גורמים ללקחות לנטוש ולעבור לחברות המתחרות. בגלל שלא טיפלתם בפנייתי ולא זיכיתם אותי בחברות הספק על הטלפון,קיבלתי מכתבים מעו"ד של חברת בזק בינלאומי על חוב בחברת 014 ומחברת 013 שהחשבון שלי לפי הליך משפטי. הנציג שירות חן ל הסכים לתת לי מנהל ואמר לי עד שלא תסדירי את החוב את לא תוכלי לשוחח עם מנהל. אם זה השירות שנותנת חברת הוט ללקוחות !!! בגלל שלא הסכמתי לרדת מהקו נציג השירות חן העביר אותי למנהלת בשם עינב מהגביה והמנהלת עברה על כל הנושא סיפרתי לה על המכתבים שאני מקבלת מעו"ד של חברת 014 ו 013 היא בדקה והתברר שהטעות היתה שלכם של (חברת הוט) שלא זיכתם אותי באותן חברות שלחו מכתבים בחברות הספק והם טענו שאני חייבת להם כספים בגלל טעות שאתם ביצעתם שזיכיתם את עצמכם ולא אותי.
אתם גרמתם לי לעוגמת נפש חמורה שעלתה לי בבריאותי, אני רוצה לצאת מחברת הוט מכל השירותים שאתם מספקים עקב הגיע לי עיקול על החשבון בגלל הטעות החמורה שלכם.
אני דורשת פיצוי הולם על כל מה שנגרם לי בחברת הוט שזה על שיחות הטלפון לסומליה שלא התבצעו על ידי ועל בדיקות הסרק של הטכנאי שטען שלא מצא שום חיבור ,על שירות לקוי שקיבלתי בשרות הלקוחות ובשירות הגבייה כמו שצריך. מהיום שהתחברתי להוט יש לי רק צרות ובעיות אני רוצה להתנתק ללא התחיבויות מצידי. אפילו כמה תלונות ששלחתי לא קיבלתי שום מענה ואף לא פיצוי אחד וחבל שכך אתם משרתים את הלקוחות שלכם.
אני מצפה שיחזור אלי בהקדם האפשרי מישהו בדרג גבוה יותר ולא נציג שמציג את עצמו כמנהל בשרות הלקוחות!!!
עם הבעיה לא תיפתר בהקדם האפשרי אני פונה למספר גורמים ע"י עו"ד!!!
העתקים נשלחו ל :
א. פניות הציבור בחברתכם.
ב. מר גדעון רייכר.
ג. משרד התקשורת ולשר עצמו: משה כחלון
ד. ההגנה לצרכן.
ה. אזהרה צרכנית.
ו. לעיתונות.
: