שלום, אני בחורה בת 21, לפני כמה ימים יצאתי לחגוג לידיד יום הולדת באחד הפאבים בחיפה, הנחתי את התיק שלי על אחד הספות ליד השולחן שבו ישבנו, במהלך הערב חיפשתי את התיק כדי להוציא את מכשיר הסלולר שלי אך לתדהמתי הרבה מצאתי את התיק בתוך גיגית ענקית מלאה במים, חשוב לציין כי הפאב חשוך מאוד וכי הגיגית עצמה היתה שחורה ללא כל שלט המתריע על כך.ניגשתי לאחת המלצריות להבין את פשר הדבר והיא ציינה כי כיוון שיש טפטוף מהתקרה בעלי המקום החליטו לשים את הגיגית כדי לאגור את המים הנוזלים על מנת שמבלי המקום לא יחליקו. למיטב הבנתי הטפטוף קיים כבר די הרבה זמן כי בדיוק שבוע לפני היינו באותו המקום וחבריי חשו טפטוף מהתקרה. שכחתי לציין כי המכשיר הסלולרי היה בתוך התיק רטוב כולו ומקולקל לחלוטין בנוסף לדברים נוספים שהיו בו. ביקשתי מאותה מלצרית לקרוא לבעל המקום כדי לדרוש פיצוי כלשהו, והוא לאחר שעה הואיל בטובו להתייחס אליי, צחק עליי, וציין כי אין הוא אחראי כלל על חפצים אישיים, בזה ששם את הגיגית הוא עשה את שלו ומבחינתו אותו הדבר אם המכשיר היה נופל לאסלה.
חשוב לי לציין כי אין לי ביטוח למכשיר וגם אם היה אני מאמינה שלא היה עוזר כלכך כי לפניו היה לי מכשיר שגם התקלקל כי נרטב, אמנם היה לי ביטוח אך בכל זאת חברת הסלולר דרשה עוד 800 ש"ח כהשתתפות עצמית,
מה שגרם לי כבר לשדרג לגמרי את המכשיר אך כמובן להמשיך לשלם על המכישר הישן משהו כמו עוד 40 ש"ח במשך שנה וחצי בערך. כמו שציינתי בתחילה אני בחורה בת 21 עובדת למחייתי ואין לי כסף מיותר בשביל מקרים שכאלה, מה גם שנוסף פה עניין העיקרון על היחס המגעיל ואל חוסרי לקיחת האחריות על מה שקרה, עם כל הכבוד אם בעל המקום היה דואג להזמין בעל מקצוע כדי לתקן את הנזילה במקום לחשוב על פיתרון זמני כזה, או אפילו אם היה שם איזשהו שלט, הדבר היה נמנע ולא הייתי יוצאת משם מבואסת, עצבנית על היחס, ועם חור עתידי בכיס.
מנהל המקום הציע לי בעצמו לתבוע אותו. האם יש באמת מקום לכך? אודה על תשובתכם מראש.