שלום אני מעוניין לדעת אם כדאי לי לתבוע את רכבת ישראל,
הסיפור הוא ככה
קניתי כרטיס נסיעה ברכבת ישראל ע"י טעינה של נסיעה בכרטיס הרב-קו, שילמתי באשראי ולא שמרתי את הקבלה אבל הנסיעה שמורה על הכרטיס וכאשר מגיע כרטיסן אם זה באוטובוס או ברכבת יש לכרטיסן מכשיר שבודק אם יש לי נסיעה או לא.
בכל מקרה עליתי לרכבת כמובן שכאשר העברתי את הכרטיס בשער של הרכבת השער נפתח, באמצע הנסיעה הגיע הכרטיסן והצגתי לו את הכרטיס והוא טען שהוא בודק ואין לי נסיעה על הכרטיס, אמרתי לו שלא יכול להיות כי עברתי בשער אז בטוח שיש לי נסיעה והוא פשוט לא רואה את זה על המכשיר שלו ומבחינתי שידבר עם התחנה ויראו במצלמות שבאמת עברתי, הוא כמובן התעקש שאני לא שילמתי ושאני התפלחתי לרכבת, כל הויכוח הזה היה מול המון נוסעים שאני יוצא ליד כולם איזה גנב הוא התעקש לתת לי דוח והוא כתב אותו, שסיים לכתוב אמרתי לו שאם גנבתי ובאמת לא שילמתי אני לא יצליח לעבור עם הכרטיס שלי את היציאה בתחנה ושהוא מוזמן לצאת איתי מהרכבת בתחנה ולראות שאני יוצא ושכן שלמתי, הכרטיסן החליט לצאת איתי ולבדוק שבאמת שילמתי והוא אמר שאם אני באמת עובר אז הוא יבטל את הדוח, הגענו לתחנה ובאמת יצאתי והוא אמר שהוא מוכן לבטל את הדוח, אני רציתי לצלם את הדוח שיהיה לי איזה אסמכתא שבאמת הדוח מבוטל והוא לא היה מוכן שאני יצלם את הדוח והוא אמר שאם אני מצלם הוא לא מבטל לי את הדוח, כמובן שצילמתי והוא פשוט הלך ואמר שהוא לא מבטל למרות שהוא ראה שבאמת היה לי נסיעה ולא גנבתי כלום, בעצם מה שקרה שהוא עשה לי את הפאדיחה ואני נשארתי עם הדוח!
החלטתי לא לוותר וללכת למנהל של התחנה סיפרתי לו את הסיפור והוא יצר קשר עם הכרטיסן ולקח לי את הדוח ואמר שהוא יבטל אותו
בכל מקרה צלמתי את הדוח ואני רוצה לשאול אם מגיע לי פיצוי ואם כדאי לתבוע את רכבת ישראל על הפאדיחה שעשו לי מול כל כך הרבה נוסעים ועל כמה באמת אפשר לתבוע על מקרה כזה מביש
תודה