אני בחור נורמטיבי, 7 שנים ללא עבירה, יצאתי,שתתי 2 צ'ייסר וודקה + מיץ תפוזים כתוספת בנפרד. חזרתי ובדרך עברתי בדיקת ינשוף ,יצא 395, בדיקת המאפיינים יצאתי תקין לחלוטין,יציב,מדבר ברור,רהוט,לא מרושל,הליכה יציבה,אצבעות לאף במדוייק ומשוחח בנעימות ובצלילות. הרי לא חשתי השפעה מהשתיה..אגב אני בגיל 40 ותיק בנסיעה. והינה ההגזמה: שלילת רישיון לחודש ,השבתת הרכב והעמדה למשפט !! (אגב בירושליים ובבאר שבע לא מקבלים את דרישות המשטרה עד 400 תוצאת ינשוף.רק מעל הם מתדיינים,בת"א הפרקליטות לא מוותרת --חוצפה חוצפה להשבית בן אדם עם עונש שכזה. בית,עבודה,עזרה להורים ילדים , חוצפה חוצפה חוצפה. מילא אם בדיקת המאפיינים שאחרי הייתה לא תקינה הייתי סותם את הפה אבל ככה??? הגזמה. חוצפה של המשטרה והפרקליטות .אין להם בושה. מי לא שותה ליטר בירה או 1-2 כוס וודקה ופשוט קצת מרגיש נחמד אבל לא שיכור. לקרוא לי נוהג בשיכרות זאת הגזמה רבתי!!! ח-ו-צ-פ-ה של מדור תביעות במשטרה..
הייתי אצל עו"ד , רוצה 10 אלף ש"ח. אגב כשביקשו ממני לעבור בדיקת ינשוף ממש לא חשבתי שהיינשוף הזה יראה כך . אני בטוח שהמכשיר זייף,לא כוייל,לא תקין,הושפע מהמיץ תפוזים כפי שמוסבר בתקשורת. אגב 4 שוטרים אמרו לי בפרוש לאחר סיום כתיבת הדו"ח שיש סוגי מיצים שמשפיעים על התוצאות של הינשוף,למשל סוגי מיץ תפוזים 4 בפרוש ענו לי כך. מיצים אנשים מיצים !!
עכשיו אני אמור בעוד כמה שבועות להגיע למשפט עם איום על הרישיון לשנתיים וקנס. נו איך מסבירים להיגיון את זה?!