שלום רב,
השבוע חזרתי מחתונה לכיוון ביתי, והסעתי 4 אנשים, מספר דקות לאחר שהורדתי אותם נסע אחרי רכב משטרתי ונעצרנו ברמזור, כשהוא משמאלי ולידו אזרח מתנדב ללא מדים.
שאל אותי לאן אתה נוסע עניתי לו, והוא ביקש שהעצור אחרי הרמזור.
הוא ניגש אליי וביקש תעודות, יצאתי כעבור כמה דקות לכיוונו, והוא שאל אותי אם אני יודע למה נעצרתי, אמרתי לא שלא, והוא שאל למה העיניים שלי אדומות, אמרתי לו עשן במסיבת חתונה, שאל כמה שתית אמרתי כוס בירה בתחילת הערב, היות ואני מסיע 4 אנשים.
ביקש שאעמוד על המדרכה, ובשלב הזה יצא האזרח ושאל אותי שאלות על מקום עבודתי וכו.. והוא מדבר בקשר עם שוטר אחר (כנראה).
השוטר קורא לי אליו ושאול אותי שוב אם אני יודע למה נעצרתי, אמרתי לו שכן אמרת, עיניים אדומות, ואז הוא אומר לא,זה בסדר, אבל היית בלי חגורה.
הסברתי לו שהייתי עם רכב מלא אנשים, וכל אחד מהם יכול להעיד שכשנכנסנו לרכב ביקשתי מכולם לחגור.
האוטו חדש ויש לו מנגנון שמצפצף בצורה מציקה, וכל אחד היה מעיר לי שלא חגרתי, השוטר אמר שזה מספיק אחרי 3 דקות, וזה נכון, אבל הוא המשיך להתעקש.
הייתי עם חולצה כחולה, כהה מאוד, כמעט שחורה, ב 3 לפנות בוקר.
הוא היה נחוש לרשום לי את הדוח, ולא עזר שום דבר.
בשלב מסויים התעצבנתי מאוד, והתחלתי להקניט אותו, ולהגיד לו שהוא משועמם, או שחסר לו כסף במכסה וכו... אבל זה כי הייתי מעוצבן, ובכל מקרה הוא התחיל לכתוב את הדוח.
עזרה...
בבקשה.